Πόσο κοστίζει ένας V12 κινητήρας της Lamborghini;


ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΑΣ ΕΝΑΝ V12 ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΤΗΣ LAMBORGHINI ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 11/11/2019

Το άδοξο τέλος μιας Lamborghini Murcielago έφερε στα… ράφια γνωστή διαδικτυακής πλατφόρμας δημοπρασιών το δωδεκακύλινδρο κινητήρα των 6,2 λίτρων με τον οποίο το supercar εξοπλιζόταν.

Σε αντίθεση με το υπόλοιπο αυτοκίνητο η κατάσταση του οποίου κρίθηκε μη αναστρέψιμη, ο V12 των 580 ίππων χαίρει άκρας υγείας, γεγονός που το πιστοποιούν και τα μόλις 7.052 χιλιόμετρα που είχε διανύσει το άτυχο ιταλικό supercar πριν το μοιραίο συμβάν.

Με δεδομένο ότι τα πολυκύλινδρα μοτέρ αποτελούν πλέον είδος προς εξαφάνιση και στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον η αναζήτηση τέτοιου είδους ανταλλακτικών δεν θα αποτελεί μια εύκολη υπόθεση, το να επενδύσει κανείς στη σπανιότητα του δωδεκακύλινδρου κινητήρα της Lamborghini δεν ακούγεται κακή ιδέα.

Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο άλλωστε, τα 31.000 δολάρια που απαιτούνται για την απόκτησή του δεν θα πάνε χαμένα, καθώς για τους λάτρεις της αυτοκίνησης ένας V12 κινητήρας της Lamborghini μπορεί να… φορεθεί και ως κόσμημα.