Πόσο κοστίζει το δαχτυλικό σας αποτύπωμα πάνω σε μια Porsche 911;


Φυσικά για να γίνει κάτι τέτοιο απαραίτητα προϋπόθεση είναι να σας ανήκει μια 911.

  • KEIMENΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 25/2/2020

Στον κόσμο των σπορ και ακριβών αυτοκινήτων ισχύει και με το παραπάνω αυτό που λέμε ότι «…όταν ο πελάτης πληρώνει όλα μπορούν να γίνουν». Ωστόσο, υπάρχουν φορές που ακόμη και οι κατασκευαστές σε επίσημο επίπεδο μπορούν να προσφέρουν διάφορες εξατομικευμένες παροχές.

Όπως για παράδειγμα η Porsche Exclusive Manufaktur η οποία προσφέρει στη Γερμανία την δυνατότητα να τυπωθεί ένα δακτυλικό αποτύπωμα πάνω στο καπό της 911. Και ακόμη και αν είναι δικό σας το αυτοκίνητο, το αποτύπωμα μπορεί να είναι π.χ. της αγαπημένης σας. Και αν σκέφτεστε τι ωραία που είναι αυτή η ιδέα να πούμε πως στη Γερμανία στοιχίζει 7.500 ευρώ!

Τώρα, αν τα χρήματα αυτά σας ακούγονται υπερβολικά για ένα δαχτυλικό αποτύπωμα η Porsche λέει πως στο μέλλον θα προσφέρει και άλλα σχέδια για τύπωμα. Αρκεί ο ενδιαφερόμενος να επικοινωνήσει μέσω των κέντρων της Porsche και η επιθυμία του να μεταφερθεί στην έδρα της εταιρίας στο Zuffenhausen.

Βασικά αυτό που θα μεταφερθεί είναι το καπό όπου γίνεται η εκτύπωση ενώ η Porsche εγγυάται πως τα βιομετρικά δεδομένα του πελάτη επεξεργάζονται ώστε το δακτυλικό του αποτύπωμα να μην χρησιμοποιηθεί σε μη εξουσιοδοτημένες ενέργειες.