Πόσο κοστίζει το Hyundai Tucson Plug-in Hybrid των 265 ίππων


H κορυφαία έκδοση του νέου Hyundai Tucson είναι Plug-In υβριδική, αποδίδει 265 ίππους και προσφέρεται ήδη στη βρετανική αγορά με τιμή που ξεκινά από τα 45.800 ευρώ.

  • 12/3/2021

Την εμπορική του καριέρα στην βρετανική αγορά ξεκινά η plug-in υβριδική έκδοση του Hyundai Tucson Plug-η ο οποία εκτός των άλλων αποτελεί και την κορυφαία εκδοχή του κορεατικού SUV.

Η plug-in υβριδική έκδοση του νέου Hyundai Tucson συνδυάζει τη λειτουργία του υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα βενζίνης του 1,6 λίτρου με ένα ηλεκτρικό μοτέρ, αποδίδοντας συνδυαστικά 265 ίππους και 350 Nm ροπής.

Η διαδικασία της επιτάχυνσης από στάση ολοκληρώνεται σε 8,6 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 190 χλμ./ώρα, ωστόσο, μεγαλύτερη αξία από τις επιδόσεις του αυτοκινήτου έχει η αποδοτικότητά του και η ικανότητά του να κινείται με την αποκλειστική χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας για 50 χιλιόμετρα.

Τις προδιαγραφές του plug-in υβριδικού Hyundai Tucson συμπληρώνουν το αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων και η μετάδοση της κίνησης στους τέσσερις τροχούς, με την τελευταία να συνοδεύεται και από τη δυνατότητα επιλογής του κατάλληλου προγράμματος λειτουργίας για κάθε τερέν.

Σε ό,τι αφορά στην τιμή του plug-in υβριδικού Hyundai Tucson, αυτή ξεκινά από τα 45.800 ευρώ στη βρετανική αγορά και φτάνει έως και τα 49.000 ευρώ στο κορυφαίο εξοπλιστικό επίπεδο.

Διαβάστε ακόμα:

Δοκιμάζουμε στην Ελλάδα το νέο Hyundai Tucson

Στην Ελλάδα το νέο Hyundai Tucson. Οι τιμές και ο εξοπλισμός (video)