Πόσο μακριά μπορείς να φτάσεις με τέσσερα λίτρα vodka στο ντεπόζιτο;


Αν και μετά την αλλαγή της χρονιάς τα αποθέματα αλκοόλ είναι περιορισμένα, εμείς σας δίνουμε μερικές ιδέες για το πώς μπορείτε αξιοποιήσετε μερικά λίτρα ξεχασμένης vodka.

  • 1/1/2021

To αλκοόλ σπανίως συνδυάζεται με την οδήγηση. Και λέμε σπανίως γιατί στη μοναδική περίπτωση που το… αλκοολούχο διάλυμα καταλήξει στο ντεπόζιτο του αυτοκινήτου και όχι στο στομάχι του οδηγού, τότε τα πράγματα αλλάζουν όχι απαραίτητα προς το χειρότερο.

Αυτό τουλάχιστον απέδειξε το παράτολμο πείραμα ενός Αμερικανού, ο οποίος μη έχοντας και πολλά να ρισκάρει θέλησε να κινηθεί με ένα ταλαιπωρημένο Ford Ranger τοποθετώντας στο ρεζερβουάρ vodka αντί για βενζίνη.

Το πρώτο μπουκάλι καταναλώθηκε με χαρακτηριστική ευκολία, ενώ το ίδιο συνέβη και με το δεύτερο. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του αμερικανικού truck, το Ranger με τα σχεδόν τέσσερα λίτρα vodka στα σωθικά του κινήθηκε ταχύτερα από ποτέ, χωρίς να παρουσιάσει την παραμικρή αρρυθμία.

Και όλα αυτά με τη χαμηλότερης ποιότητας vodka που μπορεί να βρεις κανείς σε ένα αμερικανικό liquor store, καθώς με μια… Belvedere ή έστω με μία Grey Goose, η απόδοση του Ford Ranger θα ήταν απείρως υψηλότερη.

Για την ιστορία και μόνο, αξίζει να αναφέρουμε ότι το Ford Ranger του 1994 κατάφερε να διανύσει 25 μίλια απροβλημάτιστα καταναλώνοντας… vodka, επειδή όμως τα λόγια είναι φτώχια, παρακολουθήστε στο video που ακολουθεί το απολύτως επιτυχημένο πείραμα που επιβεβαιώνει όσους δηλώνουν ότι η vodka πάει με όλα.