Πόσο πωλείται ένα μεταχειρισμένο Tesla Model X στην Ελλάδα;


Μια -και μοναδική- αγγελία ενός ελληνικού Tesla Mode X απασχολεί του φίλους της ηλεκτροκίνησης στη χώρα μας τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

  • 9/2/2020

Μπορεί η Tesla να κατακτά τη μία με την άλλη τις αγορές του πλανήτη, ωστόσο, σε αυτή τη μικρή γωνιά της Ευρώπης εξακολουθεί να αντιμετωπίζεται ως εξωτικό φρούτο.

Έτσι η παρουσία ενός Tesla Model X σε γνωστό δικτυακό τόπο αγγελιών μεταχειρισμένων οχημάτων αποτελεί τα τελευταία 24ωρα το αντικείμενο συζήτησης όλων των φίλων της ηλεκτροκίνησης στη χώρα μας.

Το λευκό SUV με τους δύο ηλεκτροκινητήρες συνδυαστικής απόδοσης 792 ίππων έχει «γράψει» μόλις 9.200 χιλιόμετρα στο οδόμετρό του και εμφανίζεται σε άριστη κατάσταση διαθέτοντας πλούσιο εξοπλισμό.

Αξίζει αν αναφερθεί ότι συγκεκριμένο Tesla Model X δεν ανήκει σε ιδιώτη αλλά σε εμπορία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων ενώ δεν αναφέρεται και η χώρα προέλευσής του καθώς ως γνωστόν η απόκτηση ενός Tesla στη χώρα μας δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Όχι ότι είναι εύκολο βέβαια να αποκτήσει κανείς ένα μεταχειρισμένο Tesla κρίνοντας τουλάχιστον από την τιμή στην οποία πωλείται το λευκό Model X η οποία ανέρχεται στα 149.900 ευρώ.