Πόσο πουλήθηκε η θρυλική Ford Mustang του Steve McQueen;


H ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΗ FORD MUSTANG ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΝΑ ΔΑΠΑΝΑ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ.

  • 11/1/2020

Για αρκετές δεκαετίες η Ford Mustang που πρωταγωνίστησε στην ταινία Bullitt παρέμενε στα αζήτητα, σήμερα αποτελεί το πολυτιμότερο δείγμα του είδους της.

Όλα ξεκίνησαν από τον θάνατο του μέχρι πρότινος ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου ο οποίος είχε πάρει την απόφαση να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την Ford Mustang που απέκτησε έναντι μόλις 3.500 δολαρίων τη δεκαετία του 1970.

Η διάσημη Ford Mustang, την οποία επιχείρησε να αποκτήσει ανεπιτυχώς και ο ίδιος ο Steve McQueen, επέστρεψε στο προσκήνιο της επικαιρότητας όταν ο γιος του ιδιοκτήτη της αποφάσισε να την αποχωριστεί.

Η Mustang του 1968 με τα μόλις 46.000 μίλια στο οδόμετρό της και την τεράστια κινηματογραφική επιτυχία στο ενεργητικό της δημοπρατήθηκε από γνωστό αμερικανικό οίκο αλλάζοντας χέρια έναντι 3,4 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το ποσό αυτό αποτελεί νέο ρεκόρ για τα δεδομένα μιας Ford Mustang και προφανώς υπερβαίνει κατά πολύ την αξία των σύγχρονων εκδόσεων του αυτοκινήτου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ταυτότητα του ιδιοκτήτη δεν έγινε γνωστή και όπως όλα δείχνουν η εμβληματική Ford Mustang πρόκειται να αποτελέσει μέρος ιδιωτικής συλλογής, κρατώντας τις μεταλλικές επιφάνειές της μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.