Πόσους γύρους έχει αυτή η μικρή στο Nurburgring; (Video)


Δεν έχει πάει ακόμα σχολείο, κι όμως έχει μεγάλη εμπειρία στο Nürburgring Nordschleife! H γλυκύτατη τετράχρονη συμπλήρωσε 250 γύρους στην πίστα και έχει όλο το μέλλον μπροστά της!

  • ΠΗΓΗ: ROAD AND TRACK.
  • 11/5/2020

Στην ηλικία των τεσσάρων ετών τα ενδιαφέρονται ενός παιδιού μάλλον δεν περιλαμβάνουν μια βόλτα στη θρυλική διαδρομή του Nürburgring Nordschleife. Εκτός και εάν πρόκειται για την τριχαριτωμένη Analiese, την κόρη του κ. Robert Mitchell ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης της «Apex Nürburg», μιας εταιρείας η οποία ενοικιάζει αυτοκίνητα για την πίστα ή κάποιος οδηγός της μπορεί να κάνει τον βόλτα τον πελάτη στην «Πράσινη Κόλαση». Η μικρούλα Analiese συνοδεύει συχνά τον μπαμπά της στην πίστα και πρόσφατα συμπλήρωσε 250 γύρους σε αυτή! Σίγουρα, είναι ένας αριθμός που λίγοι κοινοί θνητοί μπορούν να επιτύχουν...

Ο κ. Mitchell κατέγραψε στην κάμερα τη συγκεκριμένη βόλτα στην οποία βλέπουμε ότι η μικρή απολαμβάνει τη διαδικασία χωρίς τον παραμικρό φόβο. Ο μπαμπάς της, πίσω από το τιμόνι μιας Porsche 718 Cayman GTS, δεν φείδεται ρυθμού και με χαλαρό τρόπο εξηγεί στην κορούλα του πώς να κινείται και ποιες γραμμές να ακολουθεί σε κάθε τμήμα της πίστας. Η μικρή δυσκολεύεται να εκφέρει την ονομασία των στροφών στα γερμανικά και βάζει τον μπαμπά της να τις προφέρει, ενώ αυτή με παιχνιδιάρικο τρόπο τού επαναλαμβάνει τον σωστό τρόπο οδήγησης! Ας ευχηθούμε να είναι πάντα τυχερή στη ζωή της και ας την απολαύσουμε στο χαρούμενο ρεσιτάλ που δίνει!