Πότε έρχεται Ελλάδα το 2017 Nissan Micra; [video]


Με την παραγωγή του ολοκαίνουργιου Nissan Micra να έχει ήδη ξεκινήσει, τα πρώτα αυτοκίνητα βγήκαν από την γραμμή παραγωγής, ενώ  οι τελικοί έλεγχοι έχουν διασφαλίσει το υψηλό επίπεδο ποιότητας των παραχθέντων μοντέλων.

  • 21/1/2017

Οι παραδόσεις για τις βασικές Ευρωπαϊκές αγορές στο επίσημο δίκτυο εμπόρων της Nissan, θα ξεκινήσουν από τα μέσα Φεβρουαρίου, ενώ στην Ελλάδα το δημοφιλές μοντέλο αναμένεται να τοποθετηθεί στις εκθέσεις των εμπόρων της Nissan την ερχόμενη άνοιξη.

Η έναρξη της παραγωγής του νέου Micra, σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου στην επιτυχημένη πορεία του μοντέλου, που εκτείνεται σε περισσότερο από τρεις δεκαετίες. Πρωτοεμφανιζόμενο στην Ευρώπη το 1983, το Micra είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα μοντέλου στον κόσμο, με τις παγκόσμιες πωλήσεις του να ξεπερνούν τα επτά εκατομμύρια αυτοκίνητα. Η συγκεκριμένη, ολοκαίνουργια, πέμπτη γενιάς, έκδοση του μοντέλου στοχεύει στην καρδιά της κατηγορίας Β-hatchback, στην Ευρώπη.

Το νέο Nissan Micra κατασκευάζεται στο Flins της Γαλλίας, σηματοδοτώντας την επιστροφή της παραγωγής του Micra σε Ευρωπαϊκό έδαφος και βασίζεται σε μια τροποποιημένη έκδοση της πλατφόρμας V της Nissan.

Το αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο με τρεις κινητήρες μικρού κυβισμού, δύο βενζίνης και έναν diesel, όπου όλοι συνδυάζονται με ένα πεντατάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Το νέο Micra πλαισιώνουν οι εκδόσεις Energy, Αcenta, Ν-Connecta και Techna, όπου όλες διαθέτουν υψηλό επίπεδο στάνταρ προδιαγραφών.

 

Video - Στο εργοστάσιο παραγωγής του νέου Micra