Πότε θα δούμε το ανανεωμένο VW Polo;


Το γερμανικό supermini έχει πλέον συμπληρώσει τρία χρόνια κυκλοφορίας και μέσα στο επόμενο 12μηνο θα δούμε το facelift.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: BRAZILAUTOMOTIVE
  • 20/7/2020

Τo VW Polo είναι ένας από τους πρωταγωνιστές στην κατηγορία του και έχοντας μια πολυδιάστατη γκάμα αφού πέρα από τις εκδόσεις βενζίνης και πετρελαίου διαθέτει και φυσικού αερίου. Και όσο σύγχρονη εμφάνιση και αν διαθέτει πλέον το πλήρωμα του χρόνου πλησιάζει για να φτάσει και να δούμε την facelift εκδοχή του.

Η οποία λογικά θα εναρμονίζεται με το νέο σχεδιαστικό πρότυπο του νέου Golf, όπως μπορούμε να δούμε και από ένα σχετικό rendering που μας δίνει η μετρ στην επεξεργασία εικόνας brazilautomotive. Και λογικά θα υπάρχουν ελαφρώς επανασχεδιασμένοι προβολείς και μια νέα μάσκα που θα έχει μία παρόμοια μίνιμαλ αλλά μοντέρνα άποψη όπως στο Golf.

Πέρα από τις εξωτερικές αλλαγές και το φρεσκάρισμα αναμένονται αλλαγές και στο εσωτερικό όπου θα υπάρχει ένα νέας γενιάς σύστημα πολυμέσων με αναβαθμισμένη οθόνη. Ο ήδη πλούσιος εξοπλισμός του αυτοκινήτου θα γίνει ακόμη πιο πλήρης από την βασική έκδοση, ενώ οι χώροι θα παραμείνουν απαράλλαχτοι.

Όπως και η γκάμα κινητήρων εκτός και αν η VW μας επιφυλάσσει κάποια μεγαλύτερη δόση εξηλεκτρισμού με κάποιο mild hybrid χιλιάρη TSI δίνοντας και την απάντηση απέναντι στην Ford με τους ήπια υβριδικούς Ecoboost.