Πότε θα κυκλοφορήσει το Tesla Roadster;


Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ηλεκτρικά θα είναι το Roadster της Tesla που τελικά θα μπει στην παραγωγή του χρόνου.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 29/1/2021

Ενώ οι «νορμάλ» κατασκευαστές αυτοκινήτων διατηρούν πολύ μεγάλη μυστικότητα κατά την εξέλιξη των νέων τους μοντέλων κρύβοντας τα κάτω από καμουφλάζ και μυστικές δοκιμές, ο Elon Musk έχει επιλέξει ακριβώς τον αντίθετο τρόπο. Και όπως γνωρίζετε αποκαλύπτει τα νέα του μοντέλα αρκετά χρόνια πριν αυτά κυκλοφορήσουν στον δρόμο.

Ορθά ή όχι με αυτό τον τρόπο ο μεγαλομέτοχος της Tesla καταφέρνει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον και αν θέλετε να «κλειδώνει» μια μερίδα υποψήφιων αγοραστών που εναλλακτικά θα προχωρούσαν σε κάποια άλλη επιλογή. Βέβαια, στην περίπτωση του Roadster δεν υπάρχουν και πολλά ηλεκτρικά με αυτή την σχεδίαση και τα σπορ προσόντα.

Πρόσφατα ένας ακόλουθος του Elon Musk στο Twitter ρώτησε τον πρώτο σχετικά με το λανσάρισμα του Tesla Roadster. Και η απάντηση ήταν πως μέσα στη χρονιά θα ολοκληρωθεί η μηχανολογική εξέλιξη του αυτοκινήτου με την παραγωγή του να ξεκινά του χρόνου. Μετά το καλοκαίρι με το σύστημα πρόωσης να έχει τρία ηλεκτρικά μοτέρ και μια προηγμένη σε λειτουργία και απόδοση μπαταρία. Για να δούμε…