Πρέβεζα: Οδηγός πιάστηκε χωρίς δίπλωμα, χωρίς πινακίδες, έχοντας πιει αλκοόλ και κουβαλώντας όπλο!


Είναι από αυτές τις περιπτώσεις που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η πραγματικότητα στους ελληνικούς δρόμους ξεπερνά κάθε φαντασία.

  • 15/12/2022

H πραγματικότητα στους ελληνικούς δρόμους δεν αφήνει κανέναν να... αγιάσει και το παρακάτω περιστατικό που συνέβη στην Πρέβεζα έρχεται απλά να το επιβεβαιώσει.

Σύμφωνα με το ipeirotika.gr το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Δεκεμβρίου, στο οδικό δίκτυο της πόλης, οι αστυνομικοί της τροχαίας προχώρησαν σε έλεγχο αυτοκινητού που κυκλοφορούσε χωρίς πινακίδες. Όπως αποδείχτηκε, όμως, αυτό ήταν απλά η... κορυφή του παγόβουνου.

Μετά τον έλεγχο που έκαναν διαπιστώθηκε πως ο οδηγός δεν είχε άδεια οδήγησης ενώ υποβλήθηκε σε αλκοτέστ όπου έδειξε ότι είχε ξεπεράσει τα επιτρεπόμενα όρια.

Αν νομίζατε όμως ότι κάπου εδώ τελειώσαμε, κάνετε λάθος. Οι αστυνομικοί μετά από έλεγχο που έκαναν στο αυτοκίνητο βρήκαν ένα κυνηγετικό όπλο, τύπου καραμπίνας, το οποίο ο οδηγός κατείχε παράνομα αφού δεν είχε τη σχετική άδεια.

Αμέσως το όπλο κατασχέθηκε και ο οδηγός συνελήφθη για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και του νόμου περί όπλων.