Πρεμιέρα στις ΗΠΑ για το Audi E-Tron


Όπως είχαμε γράψει το πρώτο ηλεκτρικό ευρείας παραγωγής της Audi θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του επί αμερικανικού εδάφους.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 27/7/2018

Συγκεκριμένα στις 17 Σεπτεμβρίου και στην πόλη του San Francisco θα κάνει ντεμπούτο το E-Tron μετά την αναστάτωση που προκάλεσε πριν από μερικές εβδομάδες η σύλληψη του πρώην διευθυντή της Audi, του Rupert Stadler. Η προγραμματισμένη επίσημη παρουσίαση του πρώτου ηλεκτρικού μοντέλου ευρείας παραγωγής της Audi ήταν να γίνει στις 30 Αυγούστου. Ωστόσο μετατέθηκε μετά από της αντίπαλης Mercedes EQC που θα παρουσιαστεί στις 4 Σεπτεμβρίου στην Στοκχόλμη.

Εδώ να πούμε πως το Audi E-Tron SUV έχει μπαταρία 95 kWh, έναν ηλεκτροκινητήρα σε κάθε άξονα, συνδυαστική ισχύ 435 PS και αυτονομία πάνω από 400 km. Η παραγωγή του στο εργοστάσιο της μάρκας στην Ουγγαρία έχει ήδη ξεκινήσει σε επίπεδο εξαρτημάτων και εδώ βλέπετε σχετικές φωτογραφίες. Σύμφωνα με την Audi οι παραγγελίες στις ΗΠΑ έχουν ήδη ξεκινήσει με την προκαταβολή 1.000 δολαρίων, ενώ το εμπορικό λανσάρισμα του E-Tron έχει προγραμματισθεί για τις αρχές του 2019.