Προ των πυλών το Land Rover Defender Pickup


Toν δρόμο για τη γραμμή παραγωγής θα πάρει η pickup έκδοση του Land Rover Defender, με τη βρετανική φίρμα να ανταποκρίνεται θετικά στο κάλεσμα των πελατών της.

  • 16/2/2021

H Land Rover και το νέο Defender δεν έχουν πει την τελευταία τους κουβέντα, καθώς οι φήμες που θέλουν τη βρετανική φίρμα να περνά στην παραγωγή της pickup εκδοχή του εμβληματικού offroader επιβεβαιώνονται.

Ο επικεφαλής του προϊοντικού σχεδιασμού της Land Rover, Nick Collins, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παραγωγής του Defender Pickup, ωστόσο, πηγές από το εσωτερικό της βρετανική φίρμας αναφέρουν ότι έχει ήδη δοθεί το πράσινο φως για την… ημιεπαγγελματική έκδοση του αυτοκινήτου.

Μεταξύ άλλων ο Nick Collins αποκάλυψε ότι υπάρχει ισχυρή ζήτηση για την pickup εκδοχή του Land  Rover Defender και ότι το νέο πλαίσιο του αυτοκινήτου δεν δημιουργεί ουσιαστικούς περιορισμούς για τη δημιουργία μιας τέτοιας πρότασης.

Για το τέλος, πάντως, άφησε το καλύτερο δηλώνοντας ότι το Defender θα εξελιχθεί σε μια οικογένεια μοντέλων, φέρνοντας στο μυαλό μας εκείνες τις φήμες που θέλουν τους Βρετανούς να ετοιμάζουν την… baby εκδοχή του.

Όπως και να έχει, η Land Rover θα συνεχίσει την παράδοση που την θέλει να κατασκευάζει αυθεντικά offroaders, καθώς θα εξαιρεθεί από τη διαδικασία του εξηλεκτρισμού στην οποία θα υποβληθεί η Jaguar, καταργώντας μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια όλα τα μοντέλα που φιλοξενούν κάτω από το καπό τους κινητήρες εσωτερικής καύσης.