Πρόωρη αποκάλυψη για τις BMW M3 & M4 - Με ισχύ από 480 έως 510 ίππους!


Λίγο πριν από την επίσημη αποκάλυψη των top εκδόσεων της «τριάρας» διέρρευσαν στο διαδίκτυο οι πρώτες φωτογραφίες.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: BMW BLOG
  • 22/9/2020

Οι οποίες μας δείχνουν αυτό που περιμέναμε και που είχαμε δει μήνες τώρα μετά από αμέτρητα renderings και scoops φωτογραφίες. Τι είναι αυτό; Η μεγάλη εμφατική μάσκα που κάποιοι θα την λατρέψουν ως στοιχείο κυριαρχίας στους δρόμους και κάποιοι θα το μισήσουν. Love it or hate it.

Όπως μπορούμε να δούμε στις φωτογραφίες που προέρχονται από το BMW Blog η M3 είναι ντυμένη στα πράσινα και η M4 ως πιο νεανική κουπέ στα πιο έντονα κίτρινα. Από εκεί και πέρα υπάρχει η γνωστή Μ φορεσιά με τις αεροδυναμικές βελτιώσεις, τις διπλές απολήξεις, τον διαχύτη, τις εισαγωγές αέρα κλπ.

Στο εσωτερικό αναμένεται να υπάρχει η γνωστή M αύρα με τα σπορ καθίσματα, την περίσσεια αλκαντάρας και ότι καλό μας έχει συνηθίσει η BMW και που έχουμε δει και στην πιο πρόσφατη M5.

Μέχρι να ανακοινωθούν επίσημα τα τεχνικά χαρακτηριστικά γνωρίζουμε πως κάτω από το καπό θα υπάρχει ο twin-turbo εξακύλινδρος που θα αποδίδει 480 PS στις βασικές εκδόσεις των M3/ M4. Οι εκδόσεις Competition θα έχουν αυξημένη ισχύ στους 510 PS. Όπως και η M5 και για πρώτη φορά και τα δύο μοντέλα θα έχουν την γνωστή τετρακίνηση με πισωκίνητη προτεραιότητα.

Για τους σκληροπυρηνικούς θα υπάρχουν και εκδόσεις με κίνηση αποκλειστικά στον πίσω άξονα. Μάλιστα, οι βασικές πισωκίνητες εκδόσεις θα προσφέρονται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, είτε με αυτόματο με οκτώ σχέσεις. Λογικά και ελέω ισχύος οι Competition θα είναι διαθέσιμες αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο και την μετάδοση xDrive.

Περισσότερα θα έχουμε να πούμε εντός της ημέρας με την επίσημη παρουσίαση των δύο καυτών BMW.