Πρώτη επίσημη γεύση από το Ford Puma ST με τα 200 άλογα! (Video)


H FORD ΑΝΕΒΑΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ VIDEO ΣΤΟ INSTAGRAM ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΟΥ PUMA ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ST.

  • 1/5/2020

Αν ένα από τα νέα SUV της αγοράς θα έπρεπε να έχουν σπορ έκδοση, αυτό θα ήταν σίγουρα το Ford Puma, το οποίο ακόμα και από τις βασικές του εκδόσεις είναι ότι πιο ευχάριστο οδηγικά υπάρχει αυτή την στιγμή.

Οι φήμες για έκδοση ST δίνουν και παίρνουν εδώ και καιρό, και η Ford έρχεται να τις επιβεβαιώσει με ένα μικρό video το οποίο μας δίνει μερικές γρήγορες εικόνες από αυτό που φαίνεται ότι θα είναι το Puma ST.

Aπό όσο μπορούμε να δούμε -και βεβαίως να υποθέσουμε- το ST θα έχει μία πιο επιθετική και δυναμική μάσκα και μια νέα γρίλια. Υπάρχει επίσης ένα μικρό spilitter στο κάτω μέρος, επεκτάσεις στα φτερά που δίνουν έναν πιο επιθετικό χαρακτήρα, και οι τροχοί έχουν ένα νέο πολύ εντυπωσιακό σχέδιο. Στο πίσω μέρος θα υπάρχει μία μεγάλη αεροτομη στην οροφή και ένας επαναχεδιασμένος προφυλακτήρας με δύο απολήξεις τις εξάτμισης.

Στο σαλόνι η πιο χαρακτηριστική αλλαγή θα είναι τα καθίσματα της Recaro σε συνδυασμό με όλες τις μικρές αλλαγές που χαρακτηρίζουν τα μοντέλα ST. 

O κινητήρας θα είναι αυτός του Fiesta ST, με απόδοση στα 200 άλογα και 200 Nm ροπής, θα υπάρχει εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο και η κίνηση θα μεταδίδεται στους εμπρός τροχούς. Η επιτάχυνση έως τα 100 km/h θα είναι λίγο πάνω από τα 6 δευτερόλεπτα.