Πυροσβεστικό όχημα σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του (Video)


Μια λάθος εκτίμηση, λίγο έλλειψε να φέρει την καταστροφή στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όταν ένα πυροσβεστικό όχημα καρφώθηκε σε πρατήριο καυσίμου.

  • 5/4/2021

Συνήθως τα πυροσβεστικά οχήματα και τα πληρώματά τους είναι εκείνα που καλούνται να βγάλουν το… φίδι από την τρύπα, σώζοντας στην κυριολεξία ζωές. Στο περιστατικό που σημειώθηκε, ωστόσο, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, το πυροσβεστικό όχημα και ο οδηγός του ήταν οι αρνητικοί πρωταγωνιστές.

Και αυτό γιατί το πυροσβεστικό όχημα ενεπλάκη σε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα το οποίο λίγο έλειψε να προκαλέσει σοβαρές απώλειες πέρα από τις εκτεταμένες υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο οδηγός του πυροσβεστικού οχήματος παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη, την ίδια στιγμή που ένα μαύρο SUV επιχειρούσε να διασχίσει μια διασταύρωση.

Η σύγκρουση ανάμεσα στα δύο οχήματα ήταν σφοδρή και είχε ως αποτέλεσμα να, ο οδηγός του πυροσβεστικού οχήματος να χάσει τον έλεγχο και να καταλήξει σε παρακείμενο πρατήριο καυσίμων, παρασύροντας στο διάβα του μια αντλία καυσίμου και ένα φορτηγό-van.

Ευτυχώς για όλους, οι εμπλεκόμενοι στο ατύχημα υπέστησαν ελαφρούς τραυματισμούς και επιμένουμε στο… ευτυχώς γιατί κρίνοντας από το video που ακολουθεί τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν πολύ χειρότερη εξέλιξη.