R.I.P. Αριάδνη…


Η Αριάδνη Γερασιμίδου εγκατέλειψε τον μάταιο τούτο κόσμο σε πολύ νεαρή ηλικία, έχοντας καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό ενός ανδροκρατούμενου χώρου. Αυτόν, των συντακτών αυτοκινήτου.

  • Photos: www.facebook.com/ariadnigerasimidou
  • 4/10/2021

Ένα κορίτσι γεμάτο πάθος για το αυτοκίνητο, με καινοτόμες ιδέες και πολύ αγάπη για το αυτοκίνητο δεν είναι ποια ανάμεσά μας.

Η Αριάδνη Γερασιμίδου, «έφυγε» σήμερα για το «μεγάλο ταξίδι» χτυπημένη από την επάρατο νόσο, έχοντας καταφέρει να αφήσει ένα αξιόλογο έργο και κυρίως να κερδίσει την αγάπη και τον σεβασμό όλων μας.

«Αντράκι» στον ανδροκρατούμενο χώρο του αυτοκινήτου, η Άρια, έτσι ακριβώς πάλεψε για μια 4ετία και με το «θηρίο». Με Γενναιότητα και Θάρρος.

Η Αριάδνη, ήταν ένα όμορφο και λαμπερό κορίτσι, χαμογελαστή και με όρεξη για τη ζωή, που δυστυχώς, δεν ήταν δίκαιη μαζί της.

Λίγο πριν «φύγει», βρήκε τη δύναμη να κοινοποιήσει ένα video για την άσχημη εξέλιξη της πορείας της υγείας της. Ήταν συγκλονιστικό…

Σήμερα, στον λογαριασμό της στο FB ανέβηκε ένα αποχαιρετιστήριο σημείωμα, που ενημέρωνε για το μοιραίο. Χωρίς δράματα, αλλά με την ίδια Αξιοπρέπεια και Δύναμη άφηνε το μήνυμά της σε όλους εμάς για το πραγματικό νόημα της ζωής:

«Ούπς. Μάλλον τελικά έφυγα για κάπου καλύτερα!  Όπως μου είχα υποσχεθεί έφυγα όμορφη οπότε όλα καλά! Θέλω να ξέρετε πως πάλεψα μέχρι τελευταία στιγμή 4 χρόνια και δυστυχώς νίκησε ο πόνος του καρκίνου. 

Δε θέλω κανένας να λυπηθεί, θέλω να χαμογελάτε και να ζείτε την κάθε σας ημέρα ευτυχισμένοι! 

Δεν αξίζει τίποτα παρά οι στιγμές που έχουμε! Να τις περνάτε όμορφα, να μην δουλεύετε πολύ και να ΖΕΙΤΕ! 

Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τεράστια αγάπη που έχω πάρει από όλους! Γνωστούς και αγνώστους.

Για όσους με θέλουν δίπλα τους εκεί θα είμαι πάντα εκεί! ??

Και επειδή θέλω να οδηγείτε όλοι σωστά και με ασφάλεια, ψάξτε το #SafetyFirstGR, ένα πρότζεκτ οδικής ασφάλειας που το έκανα γιατί είχα πει πως ήθελα να μείνει κάτι καλό πίσω μου, για όταν φύγω.  

Αυτά. Να έχετε ευτυχισμένες στιγμές!

Θα τα ξαναπούμε πάλι. Η ζωή συνεχίζεται! :)»

Η Αριάδνη έφυγε όπως ακριβώς έζησε την σύντομη ζωή της.

Μαχητής!

Ποτέ δεν το έβαλε κάτω, κοίταξε στα μάτια το «θηρίο» χωρίς ποτέ να φοβηθεί…

Έφυγε,

Όρθια,

Όμορφη!

Έφυγε, όπως ακριβώς το ήθελε!

Νικητής!!!

Καλό σου ταξίδι Άρια, θα σε θυμόμαστε πάντα για τη Γενναιότητα και τη Δύναμη της ψυχής σου…

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους...

Car and Driver Team