Ραντεβού... εκατομμυρίων στην πίστα των Σερρών


Porsche, Ferrari, Lotus, Bentley, πάτησαν... γκάζι στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών.

  • 13/6/2016

Περίπου 35 πολυτελή αυτοκίνητα από την Βουλγαρία βρέθηκαν  το μεσημέρι της Κυριακής στην πίστα του Αυτοκινητοδρομίου σε μια επίδειξη ταχύτητας και ισχύος.

Το…tour των Βούλγαρων οδηγών και των οικογενειών τους ξεκίνησε από το θέρετρο Σβέτι Βας της Μαύρης Θάλασσας, έκαναν στάση στη Θεσσαλονίκη και στις Σέρρες και αναχώρησαν το απόγευμα για την Σόφια.

Είναι η τέταρτη φορά που το Premium Rally έγινε στις Σέρρες, καθώς οι Βούλγαροι κάτοχοι πολυτελών αυτοκινήτων επέλεξαν τη βόρεια Ελλάδα για να δείξουν τα αυτοκίνητά τους.

Τα…άλογα αφήνιασαν στην άσφαλτο του Αυτοκινητοδρόμιου και οι οδηγοί τα έδωσαν όλα. «Σανίδωσαν» τα αυτοκίνητά τους, χάρηκαν την ταχύτητα και την ιπποδύναμη και αποθεώθηκαν από μεγάλο αριθμό επισκεπτών και Ελλήνων φίλων τους από το ελληνικό Seven Roads Club.

Γρήγορα, πανέμορφα, δυνατά και πανάκριβα τετράτροχα οχήματα βρέθηκαν στο φυσικό τους χώρο, ανάμεσά τους Porsche Turbo S TechArt, Nissan GTR Black Adition, AUDI RS7, Bentley Continental GT S, SLAMG και άλλα λιγότερο γνωστά, αλλά εξίσου αξιοζήλευτα.

Η βουλγαρική αποστολή ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη από το τουριστικό θέρετρο Σβέτι Βλας, στα παράλια της Μαύρης Θάλασσας και το βράδυ του Σαββάτου οι οδηγοί και τα μέλη των οικογενειών τους διανυκτέρευσαν στη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα στο ΕΘΝΟΣ.gr.