Renault Clio & Clio Sport Tourer με όφελος 3.060 ευρώ


Τα δημοφιλή Renault Clio και Renault Clio Sport Tourer, τώρα με χαμηλότερη τιμή έως 3.060 ευρώ, περισσότερα προνόμια και μεγαλύτερο όφελος από ποτέ.

  • 27/7/2016

Το Renault Clio χάρη στο ξεχωριστό σχεδιασμό, την ευρυχωρία, τους προηγμένους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, αλλά και την οδική συμπεριφορά που ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στην άνεση και το σπορτιφ χαρακτήρα έχει κερδίσει την αναγνώριση του κοινού, αλλά και των ειδικών. Αντίστοιχα το Clio Sport Tourer, διατηρώντας όλα τα  δυναμικά χαρακτηριστικά του Clio προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη πρακτικότητα χάρη στον ιδιαίτερα μεγάλο –ακόμα και για τα μέτρα των μικρομεσαίων μοντέλων- χώρο αποσκευών.

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με τις εξαιρετικά χαμηλές τιμές κατανάλωση και εκπομπών ρύπων (όλες οι εκδόσεις Diesel με μηχανικό κιβώτιο απαλλάσσονται από την καταβολή τελών κυκλοφορίας), αλλά και το χαμηλό κόστος συντήρησης συντελούν στο χαμηλό κόστος χρήσης των μοντέλων της οικογένειας Clio.

Τώρα η Teoren Motors προσφέρει τα Renault Clio και Clio Sport Tourer σε χαμηλότερες τιμές από αυτές που ίσχυαν με το μέτρο της απόσυρσης, δίνοντας παράλληλα μια σειρά παροχών που συμπληρώνουν ιδανικά την υψηλή αξία των προϊόντων της Renault.

Συγκεκριμένα όλα τα Renault Clio και Clio Sport Tourer συνοδεύονται από δωρεάν επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης (σύνολο 5 έτη), δωρεάν ασφάλιση ΜΙΝΕΤΤΑ για 6μήνες και δωρεάν οδική βοήθεια για 3 έτη. Οι τιμές του Clio ξεκινούν από τις 11.610 και 14.030 ευρώ (εκδόσεις βενζίνης και Diesel αντίστοιχα), ενώ το Clio Sport Tourer ξεκινά από τις 15.910 ευρώ (εκδόσεις Diesel).