RENAULT TEOREN MOTORS: Διοικητικές αλλαγές


Αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο πραγματοποιήθηκαν στην TEOREN MOTORS, αποκλειστικό εισαγωγέα των αυτοκινήτων Renault & Dacia στην Ελλάδα.

  • 2/6/2014

Αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο πραγματοποιήθηκαν στην TEOREN MOTORS, αποκλειστικό εισαγωγέα των αυτοκινήτων Renault & Dacia στην Ελλάδα.

Από την εταιρεία αποχωρεί ο κ. Γιάννης Ιακωβίδης ενώ τα καθήκοντα του Εμπορικού Διευθυντή Sales & After Sales αναλαμβάνει, από τις 2 Ιουνίου 2014, ο κος Μένης Σταθώρης.

Ο κος Μ. Σταθώρης είναι έγγαµος µε τρία παιδιά. Σπούδασε Οικονοµικές Επιστήµες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήµιο Θεσσαλονίκης και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήµιο New Haven Connecticut, U.S.A. Ξεκίνησε την επαγγελµατική του σταδιοδροµία το 1985 ως Σύµβουλος Διοίκησης & Οργάνωσης Επιχειρήσεων στην American Express Bank & στην Andersen Consulting. Κατόπιν εργάστηκε ως Business Controller στην ΑΒΒΟΤΤ Laboratories για να ενταχθεί το 1992 στο ανθρώπινο δυναµικό της ΤOYOTA Ελλάς, αρχικά ως Business Development Manager και στη συνέχεια αναλαµβάνοντας τα καθήκοντα των θέσεων Direct Marketing Manager και Field Operations & Customer Relations Manager. Επόµενο βήµα στην καριέρα του ήταν το 2000 η συνεργασία του µε την εταιρία ΤΟΥΟΤΑ Ε. Γιαννίτσας Α.Β.Ε.Ε. ως Γενικός Διευθυντής, ενώ το 2005 ανέλαβε επιπλέον τα καθήκοντα του Διευθύνοντα Συµβούλου της Mercedes-Benz Γιαννίτσας Α.Ε όπου και παρέμεινε μέχρι το 2008. Το 2009 αναλαμβάνει τα καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στον Τομέα Επαγγελματικών Οχημάτων της Mercedes-Benz Hellas όπου και παρέμεινε για τα επόμενα 4 χρόνια.

Η μακρόχρονη και πολυδιάστατη εμπειρία του κ. Μ. Σταθώρη, ειδικά στον χώρο του αυτοκινήτου, θα συνεισφέρει εποικοδομητικά στην δυναμική πορεία και περαιτέρω ανάπτυξη των μαρκών Renault & Dacia στην Ελλάδα, τόσο στον τομέα των πωλήσεων όσο και στον τομέα των υπηρεσιών After Sales, τον οποίο η TEOREN MOTORS θέτει στην κορυφή των προτεραιοτήτων της.