Ρώσοι κατασκεύασαν ένα Lada που… περπατάει (Video)


H ΕΦΕΥΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ GARAGE 54 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ LADA ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ… ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ.

  • 26/6/2020

Οι παραγωγές του Garage 54 στο You Tube πρωταγωνιστούν συχνά πυκνά στα «πρωτοσέλιδα» του ψηφιακού Ειδικού Τύπου και αυτό γιατί οι εμπνεύσεις των Ρώσων αγγίζουν τα όρια του… παραλογισμού.

Πιστοί στο ραντεβού τους, λοιπόν, και μετά την επιτυχημένη προσπάθειά τους να αφαιρέσουν ένα Lada από το εσωτερικό ενός σπιτιού, αποφάσισαν να κατασκευάσουν ένα αυτοκίνητο το οποίο θα έχει την ικανότητα να… περπατάει.

Αφετηρία αποτελεί για μία ακόμα φορά το τετράτροχο σύμβολο της Σοβιετικής Ένωσης, στον πίσω άξονα του οποίου προσαρμόστηκε ένας μεταλλικός μηχανισμός που επί της ουσίας επιτρέπει στο ηρωικό Lada να περπατάει.

Κάπως έτσι το κόκκινο Lada απέκτησε την ευκαιρία να γίνει διάσημο και ένα βαρύ βιογραφικό το οποίο είναι πολύ πιθανόν να του ανοίξει στο μέλλον τις πόρτες για μια κινηματογραφική καριέρα, μιας και δεν απέχει από της φιγούρες των Transformers ή τους Τζεϊμσμποντικούς ήρωες της δεκαετίας του 1970.