Ρώσος «καταρρίπτει» μαχητικό αεροσκάφος με μοναδικό όπλο ένα VW


Σε ένα άκρως αποτελεσματικό όπλο μετατράπηκε στα χέρια ενός Ρώσου το VW Touran με το οποίο κατάφερε να καταστρέψει σχεδόν ολοσχερώς ένα μαχητικό αεροσκάφος.

  • 15/3/2021

Η Ρωσία δεν φημίζεται για την οδηγική παιδεία των κατοίκων της, συμπέρασμα στο οποίο μπορεί να καταλήξει κανείς παρακολουθώντας τα κωμικοτραγικά τροχαία ατυχήματα που καταγράφονται στους δρόμους της.

Αν τώρα στην ελλιπέστατη εκπαίδευση των Ρώσων οδηγών προσθέσει κανείς τις ιδιαίτερα απαιτητικές καιρικές συνθήκες αλλά και την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, τότε δημιουργείται ένα εκρηκτικό κοκτέιλ το οποίο συχνά πυκνά οδηγεί σε ολέθρια αποτελέσματα.

Ανάμεσα στα θύματα της ρωσικής αυτοκινητικής κουλτούρας έρχεται να προστεθεί και ένα MIG. Το γνωστό μαχητικό αεροσκάφος βρέθηκε στον δρόμο ενός Ρώσου αξιωματικού της πολεμικής αεροπορίας σε στρατιωτική βάση κοντά στο Κίεβο με αποτέλεσμα να… συντριβεί μετά από σύγκρουση με ένα ταπεινό VW Touran.

To ταπεινό VW προσέκρουσε με ταχύτητα στο πίσω τμήμα του ρωσικής κατασκευής μαχητικού, με αποτέλεσμα να προκληθούν σημαντικές ζημιές στα πίσω πτερύγια και τους προωθητήρες του αεροσκάφους, ενώ ξέσπασε και φωτιά που ολοκλήρωσε το καταστροφικό έργο της σύγκρουσης

Ο οδηγός του VW Touran τραυματίστηκε στο πρόσωπο και το στήθος και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, με τις πρώτες πληροφορίες να τον θέλουν να έχει καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να δει το σταθμευμένο ρωσικό μαχητικό και να προκαλέσει την ολική καταστροφή του.

Για την ιστορία και μόνο να σημειώσουμε ότι ένα καινούργια MIG 29 κοστίζει περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια, ποσό που καθιστά το… τροχαίο ατύχημα στη ρωσική βάση του Vasylkiv ως ένα από τα πλέον δαπανηρά.