Σας ευχαριστούμε, ένα συγκινητικό βίντεο από τη Volkswagen


TO ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗ ΒΑΘΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ VOLKSWAGEN ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ.

  • 2/4/2020

Την αρχή είχε κάνει πιθανά η Mercedes-Benz, μερικές εβδομάδες πριν, όταν έλεγε «μένουμε σπίτι», ευχαριστώντας όμως στο τέλος αστυνομικούς, γιατρούς και όσες άλλες ειδικότητες εμπλέκονται, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, στην αντιμετώπιση αυτής της κρίσης. Πλέον είναι η σειρά της Volkswagen να πάρει τη σκυτάλη, όχι για να προσφέρει ένα βίντεο προτροπής αλλά για να ευχαριστήσει τους ήρωες σε αυτή την ιστορία.

Όπως αναφέρει λιτά και το ίδιο, την ώρα που όλοι μας καθόμαστε σπίτι και προσπαθούμε να μειώσουμε όσο το δυνατό τις μετακινήσεις μας, ώστε να προφυλαχθούμε, κάποιοι επιλέγουν να έρχονται αντιμέτωποι με αυτό τον κίνδυνο. Οι γιατροί, οι νοσηλευτές και όσοι εργάζονται σε δομές υγείας, αφιερώνουν ατελείωτες ώρες στα νοσοκομεία, ώστε να φροντίσουν όσους έχουν ανάγκη. Ως εκ τούτου, οι άνθρωποι της Volkswagen αποφάσισαν να φτιάξουν αυτό το βίντεο, σαν ένα μικρό ευχαριστώ.