Σε άλλο επίπεδο η Rolls-Royce Phantom χάρη στις μετατροπές της Mansory


Η Mansory πηγαίνει σε άλλο επίπεδο επιδόσεων και αισθητικής τη Rolls-Royce Phantom, χάρη στο πακέτο μετατροπών που προσφέρει για το πολυτελές όχημα, όπως φαίνεται και στη σχετική αγγελία.

  • 24/10/2022

Η Rolls-Royce Phantom είναι εξ ορισμού ένα αυτοκίνητο που μαγνητίζει τα βλέμματα πάνω του. 

Πολλώ δε μάλλον όταν ο βελτιωτικός οίκος της Mansory έρχεται να το... απογειώσει.

Όπως μπορεί να δει κανείς στην αγγελία που αναρτήθηκε στο γερμανικό site mobile.de, το εν λόγω παράδειγμα, με τιμή πώλησης τα €975.000, δεν είναι μία συνηθισμένο Phantom.

Σε αισθητικό επίπεδο, η Mansory τοποθέτησε νέο εμπρός προφυλακτήρα, με μεγαλύτερους αεραγωγούς, ενώ η γρίλια πλέον διαθέτει φωτισμό, σε πορτοκαλί χρώμα, όπως και το Spirit of Ecstacy και τα εμβλήματα RR.

Στα πλαϊνά, θα βρει κανείς μία πορτοκαλί γραμμή να διατρέχει όλο το αμάξωμα μέχρι την πίσω πόρτα, καθώς και αεροδυναμικά βοηθήματα κι ανοίγματα.

Πίσω, ένα μικρό spoiler βοηθά κι αυτό με την παραγωγή κάθετης δύναμης, προσδίδοντας παράλληλα κι ένα πιο επιθετικό look στις καμπύλες που έχει εκεί το αυτοκίνητο, μαζί με έναν νέο διαχύτη.

Τοποθετήθηκαν, επίσης, ζάντες 25 ιντσών, καθώς και το σύστημα Mansory Sport Exhaust Sytem για ακόμα καλύτερο ήχο στο πάτημα του γκαζιού.

Στο εσωτερικό, το πορτοκαλί χρώμα που βρίσκεται διακριτικά στο αμάξωμα δεσπόζει σε όλες τις επιφάνειες, από δερμάτινα καθίσματα μέχρι το τιμόνι και το ταμπλό, ως και την οροφή.

Κάτω από το καπό, η Mansory έκανε τα... μαγικά της. Ο V12, 6,5 λίτρων κινητήρας της Phantom αποδίδει πλέον 610 PS και 950 Nm ροπής, μία αύξηση της ταξης των 39 PS και 50 Nm από την εργοστασιακή έκδοση. 

Πηγή: mobile.de