SEAT: O Dr. Francisco Javier García Sanz Director of the Year 2013


Σύμφωνα με το περιοδικό AutoRevista.

  • 26/11/2013

Ο Dr. Francisco Javier García Sanz, μέλος των Εκτελεστικών Επιτροπών του Ομίλου Volkswagen και της μάρκας Volkswagen, επικεφαλής του τομέα των προμηθειών, ήταν ο αποδέκτης του βραβείου AutoRevista Director of the Year Award 2013 για τη “συμβολή του στην κερδοφορία και την ανταγωνιστικότητα ενός Group σε πλήρη ανάπτυξη και με διαφοροποιημένα προϊόντα, έτοιμου να ηγηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο”, σύμφωνα με τα λόγια της κριτικής επιτροπής.

Ο Dr. García Sanz παρέλαβε το βραβείο χθες βράδυ κατά την διάρκεια εκδήλωσης από τον Luis Miguel González, εκδότη του AutoRevista. Στην εκδήλωση προήδρευσε ο Felip Puig, Υπουργός της Καταλανικής Κυβέρνησης για τις Επιχειρήσεις και την Απασχόληση, και συμμετείχαν πολλές επιχειρηματικές προσωπικότητες από ολόκληρο τον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Ο Dr. García Sanz είναι επίσης Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της SEAT και Υπεύθυνος για τις μάρκες του Volkswagen Group στην Ισπανία, εκτός από τις άλλες θέσεις ευθύνης του στον γερμανικό όμιλο.

Στην ομιλία του, ο Ο Dr. Francisco García Sanz υπογράμμισε τη σημασία «του αυτοκινήτου και της αυτοκινητοβιομηχανίας γενικότερα, ως κινητήρια δύναμη για την έξοδο από την κρίση, με βάση αξίες όπως η ποιότητα, η παραγωγικότητα, η καινοτομία και η εκπαίδευση». Τόνισε επίσης την σπουδαιότητα του τομέα των προμηθευτών εξαρτημάτων, τον οποίο ενθάρρυνε να συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με το Group προκειμένου να παράγονται τα «καλύτερα προϊόντα για τους πελάτες μας». Κατέληξε λέγοντας ότι «η SEAT και ο Όμιλος Volkswagen αποτελούν ελκυστικούς συνεργάτες» για την βιομηχανία των προμηθευτών εξαρτημάτων.