SEAT: Τώρα και με λειτουργικό Android Auto!


Μόνιμη σύνδεση με το λειτουργικό σύστημα Android, καινοτόμες και ασφαλείς εφαρμογές και SEAT apps με νεωτεριστικές λειτουργίες πλέον στα οχήματα της ισπανικής φίρμας.

  • 2/7/2014

Το λειτουργικό σύστημα Android Auto θα υπάρχει πλέον στα αυτοκίνητα της SEAT έπειτα από τη συνεργασία της ισπανικής εταιρίας με την Open Automotive Alliance!

Η SEAT δραστηριοποιείται προς την ανάπτυξη των in-car υπηρεσιών της. Στα πλαίσια της συνεργασίας της με την Open Automotive Alliance (ΟΑΑ), η ισπανική μάρκα αποτελεί πια μέρος μίας ένωσης από ισχυρές εταιρείες τεχνολογίας που εργάζονται για την χρήση των Android smartphones και tablets στα αυτοκίνητα. Η συμμετοχή της SEAT ως μέλος στην ΟΑΑ θα ανακοινωθεί στο Συνέδριο Τεχνολογίας της Google στο San Francisco κατά το τρέχον έτος.

Οι κάτοχοι SEAT που είναι άνθρωποι με φρέσκιες, καινοτόμες και λειτουργικές ιδέες είναι επίσης και ιδιαίτερα πρόθυμοι να χρησιμοποιήσουν υπηρεσίες Google, apps και networks στα αυτοκίνητα τους. Με την ενσωμάτωση του Android, η SEAT εξοπλίζει τα οχήματα της με state-of-the-art τεχνολογίες και βελτιστοποιημένες εφαρμογές. Παράλληλα με την ολοκληρωμένη σειρά εφαρμογών που προσφέρεται από ανεξάρτητους προγραμματιστές, η SEAT θα παρέχει και τις δικές της εφαρμογές με δυνατότητες εξατομίκευσης.

«Η SEAT είναι πραγματικά ενθουσιασμένη για την συνεργασία της με την Open Automotive Alliance. Η επέκταση της λειτουργικότητας των προϊόντων infotainment με τη χρήση του Android στα αυτοκίνητα μας, είναι το τέλειο παράδειγμα “technology to enjoy”», λέει ο Dietmar Peters, Head of Electric and Electronic Development της SEAT.

H Open Automotive Alliance (ΟΑΑ), είναι μία ένωση από μεγάλα ονόματα εταιρειών τεχνολογίας και κατασκευής οχημάτων με κοινό στόχο την χρήση Android στα αυτοκίνητα. Η OAA ορίζει το Android Auto interface ως την βάση για την ενσωμάτωση on-board συσκευών Android. Θεωρείται το επόμενο βήμα στον τομέα της συνδεσιμότητας, αφού συνδέει τα smartphones ή τα tablets με τα συστήματα infotainment του αυτοκινήτου για ένα γρήγορο και απλό τρόπο παρουσίασης των περιεχομένων των smartphones των οδηγών, ενώ παράλληλα μειώνει την πιθανότητα απόσπασης της προσοχής του οδηγού από την οδήγηση.