Σεισμός καταγράφεται από τις κάμερες ασφαλείας ενός Tesla (Video)


Ο πρόσφατος σεισμός μεγέθους 5,7 ρίχτερ δεν πέρασε απαρατήρητος από το σύστημα καμερών ενός Tesla το οποίο και κατέγραψε τις επιπτώσεις της σεισμικής δόνησης στον περιβάλλοντα χώρο.

  • 19/3/2020

Οι κάμερες του συστήματος ασφαλείας της Tesla μάς έχουν χαρίσει ουκ ολίγα video στα οποία συνήθως πρωταγωνιστούν οι haters της αμερικανικής φίρμας, ποτέ όμως στο παρελθόν δεν έχει καταγραφεί ένα φυσικό φαινόμενο και δη ένας σεισμός.

Οι πλανήτες ευθυγραμμίστηκαν και ένα Tesla με ενεργοποιημένο το περίφημο Sentry Mode βρέθηκε κοντά στο επίκεντρο του σεισμού των 5,7 ρίχτερ που «χτύπησε» τη Utah των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Η σεισμική δόνηση ενεργοποίησε αυτόματα το σύστημα καμερών του Tesla και έτσι το φαινόμενο καταγράφηκε και μάλιστα από διαφορετικές οπτικές γωνίες.

Το παράδειγμα της Tesla και ειδικότερα του Sentry Mode το οποίο ενεργοποιείται με τον παραμικρό κραδασμό ακολουθούν ήδη και άλλοι κατασκευαστές δίνοντας την ευκαιρία στους ιδιοκτήτες των οχημάτων να έχουν μια πλήρη εικόνα για οποιοδήποτε συμβάν είτε το αυτοκίνητο βρίσκεται σταθμευμένο είτε είναι σε κίνηση.