Service Peugeot με ενισχυμένα μέτρα υγιεινής


Μια νέα υπηρεσία συντήρησης οχήματος προσφέρει η Peugeot δίνοντας στους ιδιοκτήτες των οχημάτων με την παραλαβή και την κατ' οίκον παράδοση του αυτοκινήτου και την εφαρμογή ενισχυμένων μέτρων υγιεινής. 

  • 10/4/2020

Η Peugeot, δρώντας υπεύθυνα και σεβόμενη απόλυτα τα μέτρα περιορισμένης κυκλοφορίας, δίνει προτεραιότητα στις νέες ανάγκες των πελατών της, προσφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες συντήρησης των οχημάτων Peugeot πανελλαδικά.

Συγκεκριμένα, δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες της μάρκας ανά την Ελλάδα να πραγματοποιήσουν τη συντήρηση του οχήματός τους, χωρίς να απομακρυνθούν από το χώρο του σπιτιού τους, εύκολα και γρήγορα. Μέσω του www.peugeot.gr, στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα «Frontida Peugeot», οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν τον εξουσιοδοτημένο διανομέα Peugeot που προτιμούν και να κανονίσουν άμεσα την παραλαβή του οχήματός τους από το χώρο τους και την αντικατάστασή του με ένα όχημα εξυπηρέτησης, για όσο χρόνο θα διαρκέσει το service του δικού τους. Η επιστροφή του αυτοκινήτου τους θα γίνει με την ίδια διαδικασία, στο χώρο των πελατών και με την τήρηση όλων των ενισχυμένων μέτρων υγιεινής που υποδεικνύει ο Διεθνής Οργανισμός Υγείας και ο Κατασκευαστής στην παρούσα συγκυρία.

Η διαδικασία παραλαβής, παράδοσης και η παροχή αυτοκινήτου εξυπηρέτησης  πραγματοποιείται χωρίς οικονομική επιβάρυνση του πελάτη. Με τον τρόπο αυτό η Peugeot φροντίζει για τη συντήρηση των οχημάτων των πελατών της εξασφαλίζοντας τη μέγιστη διευκόλυνσή τους και την ασφάλεια τους.  Παράλληλα, για τους πελάτες οι οποίοι επιθυμούν να επισκεφθούν έναν εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Peugeot, με τον ONLINE SERVICE BOOKING στον ιστότοπο της μάρκας, ή τηλεφωνικά στο 210 6700008 μπορούν να εξασφαλίσουν την ταχύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή συνωστισμού.  

Παραδοσιακά η Peugeot φροντίζει τους πελάτες της σχεδιάζοντας ειδικά διαμορφωμένες υπηρεσίες ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν. Η Φροντίδα Peugeot ισχύει από τις 10 Απριλίου σε όλο το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Peugeot στην Ελληνική επικράτεια.  

Επιπλέον, οι κάτοχοι αυτοκινήτων Peugeot μπορούν να ενημερωθούν για όλα τα προνομιακά προγράμματα συντήρησης οχημάτων 5ετίας και άνω στην ιστοσελίδα www.peugeot.gr και να επωφεληθούν απο την μοναδική  υπηρεσία «Φροντίδα Peugeot».

Δ.Τ.