Σημαντική αναγνώριση για την Goodyear


Η Goodyear & Rubber κατατάχτηκε ανάμεσα στις 100 Καινοτόμες εταιρείες του 2013.
  • 22/10/2013

Η εταιρεία Goodyear & Rubber ονομάστηκε –κατατάχτηκε, από την Thomson Reuters ανάμεσα στις 100 Καινοτόμες εταιρείες για 3η συνεχή χρονιά.

Ο Πρόεδρος της Goodyear και Διευθύνων Σύμβουλος Richard J.Kramer είπε: «Αυτή η αναγνώριση είναι μια επιπλέον πιστοποίηση πως η Goodyear έχει την δυνατότητα να οδηγεί στην καινοτομία. Η ζήτηση από την αγορά που έχουμε ώστε να παράγουμε νέα προϊόντα, είναι στοιχείο που επικεντρώνουμε την προσοχή μας, στην παγκόσμια ανταγωνιστική βιομηχανία, και μας βοήθεια να ευθυγραμμίσουμε τον τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης με την παγκόσμια στρατηγική της Goodyear. Με αυτό τον τρόπο παραδίδουμε σταθερές αξίες στην αγορά».

Από το πρώτο ελαστικό All - season έως το φιλικό προς το περιβάλλον ελαστικό με χρήση λαδιού από σόγια και το ελαστικό από Βιομάζα, η Goodyear έχει την φήμη του ηγέτη στην αγορά όσον αφορά την καινοτομία.

Η Thomson Reuters Κορυφαίες 100 καινοτόμες εταιρείες παγκοσμίως, για μια ακόμα φορά απέδειξε πως αποτελεί οδηγό ανάπτυξης των εταιρειών, δημιουργεί θέσεις εργασίας και πρωτοπόρα προϊόντα και υπηρεσίες είπε ο David Brown, Γενικός Διευθυντής της Thomson Reuters IP Solutions.

Το πρόγραμμα Τιμητικής διάκρισης 100 οργανισμών και ιδρυμάτων σε όλο τον κόσμο αποτελεί την «Καρδιά της καινοτομίας» όπως έχει καταμετρηθεί από ένα σοβαρό όγκο μετρήσεων σχετικών ιδιοκτητών.