Skoda Connect app: Όλα τα δεδομένα σε μία εφαρμογή


Με την αναβαθμισμένη εφαρμογή Skoda Connect, η εταιρία δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να περάσουν σε ένα νέο επίπεδο διασύνδεσης με το αυτοκίνητό τους.

  • ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ
  • 29/5/2020

Όπως αναφέρει και ο Alain Favey υπεύθυνος πωλήσεων και marketing της φίρμας, «Εργαζόμαστε συνεχώς για να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήστη των ψηφιακών εφαρμογών μας, όπως τα smartphone apps. Η ενημερωμένη εφαρμογή Skoda Connect συνδυάζει τις λειτουργίες της προηγούμενης εφαρμογής Connect και της εφαρμογής Skoda OneApp σε μια μοναδική, τακτοποιημένη λύση. Ως αποτέλεσμα, γινόμαστε ολοένα και πιο φιλικοί προς το χρήστη, καθώς και «Simply Clever». Τα σχέδιά μας για το μέλλον προβλέπουν έναν ενοποιημένο και κατανοητό τρόπο πρόσβασης σε όλα τα κανάλια της Skoda όπως το site μας, οι εφαρμογές και άλλα. Είμαστε απολύτως δεσμευμένοι σε αυτό»

Μέχρι στιγμής, οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων της Skoda θα έπρεπε να επιλέξουν μεταξύ δύο διαφορετικών εφαρμογών για να έχουν πρόσβαση σε δεδομένα του αυτοκινήτου τους. Η προηγούμενη εφαρμογή Skoda Connect παρείχε διαδικτυακές υπηρεσίες, όπως κλείδωμα και ξεκλείδωμα των θυρών, εμφάνιση της τρέχουσας θέσης του σταθμευμένου οχήματος και άλλα. Από την άλλη πλευρά, η εφαρμογή Skoda OneApp απαιτούσε τεχνολογία SmartLink στο όχημα και άμεση σύνδεση με κάποιο smartphone. Για πρόσβαση σε δεδομένα χρησιμοποίησε το MirrorLink ή το Apple CarPlay των αυτοκινήτων.

Πλέον, με τη -δύο σε ένα- νέα εφαρμογή της εταιρίας, οι χρήστες θα μπορούν να εκμεταλλεύονται όλες τις προηγούμενες δυνατότητες καθώς και νέες, που έχουν προστεθεί ειδικά για την περίσταση. Το μόνο που χρειάζεται είναι ο ιδιοκτήτης του οχήματος να κατεβάσει δωρεάν την εφαρμογή από το play store της Google ή από το αντίστοιχο Apple Store, να κάνει εγγραφή με τα στοιχεία του και να αποκτήσει άμεση πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα και τις λειτουργίες.