Skoda: Μέγας χορηγός σε μία μεγάλη βραδιά


Η Skoda ήταν ένας από τους χορηγούς του EJEKT Festival, που διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι. Την εταιρεία εκπροσώπησε το KAROQ, που χάρισε μοναδικές στιγμές στους μουσικόφιλους, οι οποίοι απολάμβαναν διάσημους καλλιτέχνες.

  • 29/6/2018

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ

Η Skoda ήταν ένας από τους χορηγούς του EJEKT Festival, που διοργανώθηκε το Σάββατο 23/6 στην Πλατεία Νερού, στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου! Το εν λόγω open air μουσικό φεστιβάλ της Αθήνας συγκέντρωσε και φέτος χιλιάδες μουσικόφιλους, που απόλαυσαν τον περίφημο Nick Cave με τους The Bad Seeds και άλλους διάσημους καλλιτέχνες! Η Skoda ήταν εκεί με ένα happening, δίνοντας την ευκαιρία στους fans να ROQ-άρουν με το νέο της SUV, το Skoda Karoq...

Ειδικά για το φεστιβάλ η Skoda είχε ετοιμάσει μια πρωτότυπη δράση, με τίτλο “ROQ YOUR SELF”. Προσκαλούσε και «προκαλούσε» τους fans να αποδείξουν αν θα μπορούσαν να ανήκουν στο Hall of Fame των θρυλικών rock stars, αφού με τη βοήθεια ενός τραμπολίνο, μπορούσαν να παρουσιάσουν σε ένα slow motion video το πώς θα ROQ-αραν με τον Nick Cave, πάνω στη σκηνή. Υπό τον ήχο της μουσικής των Βρετανών Editors και Wolf Alice, του αμερικάνικου συγκροτήματος Protomartyr, αλλά και του Έλληνα Jack Heart, είχαν φυσικά την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και το Skoda Karoq.

Παρών και ο instagrammer και aerial photographer Κώστας Σπαθής, που αποτύπωσε με το προσωπικό του στυλ στιγμιότυπα από το happening, αλλά και η ηθοποιός Ευαγγελία Συριοπούλου, που επικοινώνησε με ξεχωριστό τρόπο όλες αυτές τις μέρες στα social media, την παρουσία του Skoda Karoq στο EJEKT Festival 2018.