Σοκ και δέος: Ένα extreme Golf GTI με τον κινητήρα στο κέντρο!


Υπάρχουν τα πάντα που έχουν γίνει πάνω σε ένα Golf GTI όμως αυτή εδώ η μετατροπή είναι μακράν ότι πιο extreme έχετε δει πάνω στο hatchback της VW.

  • 4/4/2020

Υπάρχουν μετατροπές και μετατροπές. Όμως αυτό εδώ που βλέπετε στις φωτογραφίες, πρόκειται ουσιαστικά για μία από τις πιο ακραίες αλλαγές που έχουμε δει πάνω σε αυτοκίνητο.

Πρόκειται για ένα σχέδιο ενός γνωστού σχεδιαστή, ονόματι Khyzyl Saleem, όμως όπως όλα δείχνουν δεν θα μείνει απλά στις οθόνες του υπολογιστή αλλά θα πραγματοποιηθεί και ως project. 

Ως βάση χρησιμοποιείται ένα Golf GTI δεύτερης γενιάς, και η κατασκευή του θα προχωρήσει χάρη στην συνεργασία με τις εταιρίες JP Performance και Prior Design.

Πρόκειται για εκ βάθρων μετάλλαξη του αυτοκινήτου, καθώς πέρα από το εντυπωσιακό αεροδυναμικό πακέτο και τα φουσκωμένα όσο δεν παίρνει άλλο φτερά, θα έχει όπως βλέπουμε και διαφορετική τοποθέτηση του κινητήρα, στο πίσω μέρος.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες το σχέδιο πηγαίνει τα πάντα στα άκρα, είτε αυτό αφορά τις διαστάσεις των ελαστικών είτε το χαμηλό ύψος από το έδαφος, κάτι που υπονοεί ότι θα υπάρχει αερανάρτηση.

Στοιχεία για μηχανικά μέρη και κινητήρες δεν έχουμε, όμως σίγουρα θα περιμένουμε πολλά άλογα και επιδόσεις που θα κάνουν μία 911 να τρέμει.