Σοκαριστικό ατύχημα στο GP Bahrain. Από θαύμα ζει ο Grosjean! (Video)


Ο R. Grosjean έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του λίγα δευτερόλεπτα μετά την εκκίνηση του GP Bahrain με αποτέλεσμα να προσκρούσει με ταχύτητα στις προστατευτικές μπαριέρες.

  • ΠΗΓΗ: ΕΡΤ
  • 29/11/2020

Με επεισοδιακό τρόπο ξεκίνησε το GP του Bahrain, καθώς λίγα δευτερόλεπτα μετά την εκκίνηση του αγώνα, ο R. Grosjean έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του λίγα δευτερόλεπτα μετά την εκκίνηση του GP Bahrain με αποτέλεσμα να προσκρούσει με ταχύτητα στις προστατευτικές μπαριέρες.

Miracle he survived #Grosjeanpic.twitter.com/HHxn7LMgqi

Το μονοθέσιο του Γάλλου τυλίχθηκε αμέσως στις φλόγες, ο αγώνας διακόπηκε χωρίς καθυστέρηση ενώ για αρκετά λεπτά η κατάσταση του R. Grosjean παρέμενε άγνωστη.

Λίγα λεπτά αργότερα, η εικόνα του Γάλλου πιλότου της Ηass να απομακρύνεται υποβασταζόμενες προκάλεσε την ανακούφιση όλων, ωστόσο, οι εικόνες από το σημείο του ατυχήματος σόκαραν τους πάντες.

To μονοθέσιο της Haas ήταν κομμένο στα δύο, το μπροστινό τμήμα είχε διαπεράσει τις μπαριέρες και ήταν προφανές ότι τα πράγματα θα είχαν μια πολύ διαφορετική τροπή αν δεν υπήρχε το προστατευτικό halo.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Haas, o Grosjean δεν υπέστη κάποιο σοβαρό τραυματισμό και για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε σε νοσοκομειακή μονάδα ώστε να υποβληθεί σε προληπτικές εξετάσεις.

Να σημειώσουμε ότι οι άνθρωποι του GP Bahrain επιχειρούν να αποκαταστήσουν τις ζημιές στο τμήμα που σημειώθηκε το ατύχημα ώστε να ο αγώνας να επανεκκινήσει.

Δείτε εδώ το μήνυμα του R. Grosjean μέσα από το νοσοκομείο στο οποίο και θα παραμείνει ώστε να δεχθούν την απαραίτητη φροντίδα τα εγκαύματα που υπέστη στα χέρια του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Haas, οι εξετάσεις του Γάλλου ήταν "καθαρές", διαψεύδοντας τις φήμες που τον ήθελαν να έχει υποστεί κατάγματα στα πλευρά του.