Sold out για βίλες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα εμπνευσμένες από την Lamborghini!


Ναι, μπορεί η Lamborghini να είναι μια μυθική φίρμα στο χώρο της αυτοκίνησης όμως πρόσφατα ενέδωσε και στο real estate, με αυτές τις βίλες να είναι το πρώτο δείγμα γραφής. 

  • 23/11/2021

Η ανέγερση του Dubai Hills Vista, που πρόκειται να ολοκληρωθεί έως το 2026, αποτελείται από αυτόνομες πολυεπίπεδες βίλες και μεγάλους κήπους σε μια περιφραγμένη κοινότητα. Κάθε μία από τις βίλες, έξι υπνοδωματίων διαθέτει ιδιωτικές πισίνες και πολλαπλούς χώρους στάθμευσης. Η φουτουριστική αρχιτεκτονική συμπληρώνεται με εσωτερικούς χώρους εμπνευσμένους από τη Lamborghini.

Οι ιδιοκτήτες της κάθε βίλας μπορούν να επιλέξουν από τέσσερις διαφορετικούς τύπους με τη δυνατότητα να επιπλώσουν τα νέα τους σπίτια με έπιπλα εμπνευσμένα από την Automobili Lamborghini. Μόλις 20 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι και το κέντρο του Ντουμπάι, το Dubai Hills Vista αποτελεί μέρος του Emaar's Dubai Hills Estate. Κάθε βίλα έχει θέα από τα ιδιωτικά σαλόνια στον τελευταίο όροφο ενός ιδιωτικού γηπέδου γκολφ και του εμβληματικού Burj Khalifa.

Οι διαμορφωμένοι κήποι περιλαμβάνουν γήπεδα τένις και μπάσκετ, χώρους γυμναστικής και χώρους για πικνίκ, που συνδυάζουν τα καλύτερα της ζωής στην εξοχή με την πρόσβαση στις επιχειρηματικές και ψυχαγωγικές περιοχές του Ντουμπάι.