Σπάνια McLaren Senna διαλύεται στους δρόμους του Μονακό


Ένας μεταλλικός στύλος φωτισμού έβαλε τέλος στην τρελή πορεία μιας McLaren Senna LM η οποία φέρεται να ανήκει σε πρώην πιλότο της Formula 1.

  • ΠΗΓΗ: IG USER ROBGILLES
  • 27/7/2020

Άδοξο τέλος είχε μια υπερσπάνια McLaren Senna, καθώς κατέληξε σε έναν μεταλλικό στύλο φωτισμού με αποτέλεσμα να καταστραφεί σχεδόν ολοσχερώς.

Όλα ξεκίνησαν όταν η πορτοκαλί McLaren Senna με τα διακριτικά LM συγκρούστηκε με ένα άλλο όχημα, το οποίο ωστόσο δεν κατάφερε να ανακόψει την πορεία της παρά μόνο να την οδηγήσει πάνω σε έναν μεταλλικό στύλο φωτισμού.

Όπως όλα δείχνουν, ο οδηγός του βρετανικού sportscar δεν είχε περιθώριο αντίδρασης και τρόπο ώστε να αποτρέψει το μοιραίο για ένα αυτοκίνητο  που επισήμως δεν υπάρχει στους καταλόγους της McLaren.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου φέρεται πως είναι ο Adrian Sutil, πρώην πιλότος της Formula 1, χωρίς παρ΄όλα αυτά να έχει διευκρινιστεί αν βρισκόταν ο ίδιος στο τιμόνι του αυτοκινήτου της στιγμή του ατυχήματος.

Πάντως αν επιβεβαιωθεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς του αυτοκινήτου, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο πρώην πιλότος της F1 έχει στην κατοχή του ουκ ολίγες εξωτικές προτάσεις, όπως το Pagani Huayra και οι Bugatti Veryon και Chiron.