Σπέσιαλ πακέτο αναβάθμισης για την McLaren 720S


Η βρετανική φίρμα ανακοίνωσε το πακέτο Track Pack για τους κατόχους 720S που θέλουν να βάζουν το νέο τους παιχνίδι στην πίστα.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 8/10/2018

Το εν λόγω πακέτο αποτελούσε προνόμιο της 570S αλλά μετά την «ισχυρή» ζήτηση των πελατών της μάρκας περνά και στην 720S. Πρόκειται για την top εκδοχή της Super Series και πέρα από τις αεροδυναμικές βελτιώσεις περιλαμβάνει μια περικοπή βάρους που φτάνει τα 24 kg. Τα λιγότερα κιλά προκύπτουν από τις ελαφρύτερες 10άκτινες ζάντες και το περισσότερο κάρμπον σε αρκετά σημεία.

Η πίσω πτέρυγα είναι ενεργητική με το σύστημα απόληξης να είναι ακόμη πιο «ελεύθερο» και σπορ. Στο εσωτερικό υπάρχουν νέα από ανθρακονήματα καθίσματα και ελαφρύτερα υλικά σε πολλά σημεία. Ο τετράλιτρος V8 δεν έχει αλλάξει και αποδίδει 720 PS.

Το σύστημα τηλεμετρίας MTT (McLaren Track Telemetry) προσφέρει ακριβέστερες πληροφορίες για τις επιδόσεις του οδηγού και όλα τα δεδομένα που θα χρειαστεί να αναλύσει από την πίστα για να βελτιώσει το οδηγικό του στιλ και μέσω του πρόσθετου προγράμματος Track Driving. Το καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος αφού το Track Pack κοστίζει περίπου 30 χιλιάδες ευρώ!