Στη Γενεύη η πρεμιέρα της crossover έκδοσης του KIA Ceed


Μια νέα έκδοση πρόκειται να προστεθεί στην γκάμα του νέου Ceed, μιας και η κορεατική φίρμα πρόκειται να αποκαλύψει στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης την crossover εκδοχή του μικρομεσαίου hatchback.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 20/2/2019

Τον τέταρτο, κατά σειρά, τύπο αμαξώματος πρόκειται να αποκτήσει η γκάμα του νέου KIA Ceed, καθώς η κορεατική φίρμα θα αποκαλύψει στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης την crossover εκδοχή του αυτοκινήτου.

Το Xceed, όπως θα ονομάζεται, θα διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία... περιπέτειας, όπως η ελαφρώς αυξημένη απόσταση από το έδαφος και τα σκουρόχρωμα πλαστικά προστατευτικά στους θόλους των τροχών.

Αυτό που μένει να αποδειχθεί είναι αν οι επιφάνειες του αμαξώματός του θα ακολουθήσουν το πρόσφατο παράδειγμα του Pro Ceed ή αν θα επιχειρήσουν να διαφοροποιηθούν, παίρνοντας σαφείς αποστάσεις από τις ήδη υπάρχουσες εκδόσεις του αυτοκινήτου.

Αντιθέτως, σχεδόν σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία των υπερτροφοδοτούμενων κινητήρων βενζίνης χωρητικότητας 1,0 και 1,4 λίτρου κάτω από το καπό του XCeed, όπως άλλωστε και του πετρελαιοκινητήρα των 1.598 κ.εκ.