Στη νέα διαφήμιση της Toyota πρωταγωνιστεί ένα συμπαθέστατο σκυλάκι (video)


Δεν είναι η πρώτη φορά που η Toyota επιλέγει να δώσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του διαφημιστικού της σε ένα σκυλάκι, αφού την ίδια τακτική ακολούθησε στην περίπτωση του Camry και του 4Runner. 

  • 8/9/2022

Αυτή τη φορά το σκηνικό επαναλήφθηκε για το νέο Toyota Sienta που αποκαλύφθηκε πρόσφατα και την ίδια στιγμή ανέβηκε στον "αέρα" το σποτ που θα το επικοινωνήσει στο κοινό. Έχοντας ως στόχο να δείξουν τον τρόπο με τον οποίο το Sienta μπορεί να ενταχθεί μέσα σε μια οικογένεια, οι δημιουργοί του σποτ εμφανίζουν το συμπαθέστατο σκυλάκι να τρέχει και να μεταμορφώνεται, ως δια μαγείας, στο mini MPV.

Το video, που έχει διάρκεια 30 δευτερολέπτων, τελειώνει με τον μπαμπά της οικογένειας να βγάζει βόλτα το τετράποδο και αυτό να γαβγίζει, σαν να θέλει να παίξει, σε ένα Toyota Sienta που εμφανίζεται -πάλι ως δια μαγείας- στο πλάνο.

Αναφορικά με το αυτοκίνητο, η κατασκευή του έχει γίνει πάνω στην πλατφόρμα TNGA-B (Toyota New Global Architecture) που χρησιμοποιεί και το Yaris, ενώ στη βασική του έκδοση εφοδιάζεται με έναν τρίλιτρο κινητήρα 1,5 lt που αποδίδει 90 ίππους και 120 Nm ροπής. Στην αμέσως επόμενη έκδοση προσφέρεται και ως υβριδικό με δύναμη 118 ίππων και 145 Nm ροπής, ενώ είναι διαθέσιμο τόσο ως δικίνητο όσο και ως τετρακίνητο.

Οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν την πενταθέσια ή την επταθέσια έκδοση όπου στη δεύτερη περίπτωση η μεσαία σειρά καθισμάτων αναδιπλώνεται για να εξυπηρετείται η πρόσβαση στη “γαλαρία”. Τέλος, είναι περιττό να αναφέρουμε πως έχουμε να κάνουμε με ένα μοντέλο που απευθύνεται αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας και έτσι δεν αναμένεται να το δούμε στα μέρη μας. 

Δείτε το διαφημιστικό σποτ...