Στην Αθήνα η μητέρα του Elon Musk - Επισκέφθηκε την έκθεση της Tesla στο Μαρούσι (video-photos)


Μία «ξεχωριστή» επίσκεψη για την ελληνική αντιπροσωπεία της Tesla - Κολακευτικά σχόλια από τη μητέρα του Elon Musk.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ - ΦΩΤΟ: TWITTER MAYE MUSK
  • 9/5/2023

Ένας «ξεχωριστός» επισκέπτης βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (8/5) στην έκθεση της Tesla στο Μαρούσι. Ο λόγος για τη μητέρα του Elon Musk, Maye Musk!

«Δεν μπορώ να επισκεφτώ την Ελλάδα χωρίς να συναντήσω την ομάδα της Tesla στην Αθήνα. Ένας όμορφος εκθεσιακός χώρος με πρόσχαρο προσωπικό», ανέφερε με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η κ. Musk, η οποία είναι επιτυχημένη συγγραφέας, διαιτολόγος, πρώην μοντέλο αλλά και διδάκτωρ διαιτολογίας!

Πριν από λίγες μέρες - και συγκεκριμένα στις 19 Απριλίου – συμπλήρωσε 75 χρόνια ζωής και γι’ αυτό ένα από τα hashtags που χρησιμοποίησε στην ανάρτησή της ήταν το #ItsGreatToBe75.

Δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί μπροστά στο Model X Plaid των 1.020 PS, ασφαλώς με ανοικτές τις εντυπωσιακές πόρτες του, αλλά και να κοινοποιήσει και σύντομο video από τη συνάντησή της με τους ανθρώπους της έκθεσης.

Μία ημέρα νωρίτερα, η κ. Musk βρέθηκε στην Ύδρα και φρόντισε να εκφράσει το θαυμασμό της για το όμορφο ελληνικό νησί με σχετική δημοσίευση στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.