Στην Ελλάδα το νέο Suzuki Swift. Τιμές και εξοπλισμός


TO SUZUKI SWIFT ΦΡΕΣΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΛΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΝΤΑΣ ΝΕΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΝΕΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

  • 9/9/2020

Με αναβαθμισμένα σχεδιαστικά και όχι μόνο χαρακτηριστικά θα συνεχίσει την πορεία του το Suzuki Swift στην ευρωπαϊκή αγορά.

Η ανανεωμένη εκδοχή του ιαπωνικού supermini φέρει διακριτικές αλλαγές στις επιφάνειες του αμαξώματός του και ειδικότερα στο ρύγχος, όπου τον πρώτο λόγο έχουν οι ανασχεδιασμένη κεντρική εισαγωγή αέρα και οι νέοι προβολείς με τα ενσωματωμένα φώτα ημέρας τεχνολογίας LED.

Τεχνολογίας LED είναι πλέον και τα πίσω φωτιστικά σώματα όλων των εκδόσεων, γεγονός που είναι από μόνο του αρκετό ώστε να καταστήσει πιο σύγχρονη και ελκυστική  την εικόνα του πίσω τμήματος.

Σε κάθε περίπτωση ουσιαστικότερες είναι οι αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί πίσω  από τις  μεταλλικές επιφάνειες του αμαξώματος και ειδικότερα στον εξοπλισμό. Πιο συγκεκριμένα αναβαθμισμένο επιστρέφει το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, το οποίο υποστηρίζει μεταξύ άλλων τη λειτουργία κάμερας οπισθοπορείας και συστήματος πλοήγησης.

Στις πλουσιότερες εκδόσεις του αυτοκινήτου, συναντά κανείς ακόμα και ενεργό cruise control ενδεικτικό της προσπάθειας που κατέβαλε η Suzuki ώστε να προσαρμόσει τo Swift στα σημερινά δεδομένα.

Κοινός τόπος για όλες τις εκδόσεις του αυτοκινήτου αποτελεί ο ατμοσφαιρικός κινητήρας βενζίνης του 1,2 λίτρου, ο οποίος συνδυάζεται με ένα  ήπιο υβριδικό σύστημα αποδίδοντας 83 ίππους και 107 Nm ροπής.

Επιπλέον επιλογές έχει κανείς ως προς το σύστημα μετάδοσης, καθώς το ανανεωμένο  Suzuki Swift προσφέρεται τόσο σε τετρακίνητες εκδόσεις, όσο και σε εκδόσεις με αυτόματο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενης σχέσης (CVT).

Ξεχωριστή περίπτωση  αποτελεί φυσικά η κορυφαία έκδοση Swift Sport, η οποία έχει αφετηρία τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα του 1,4 λίτρου, ο οποίος σε συνεργασία  με το ήπιο υβριδικό σύστημα των 48V αποδίδει 129 ίππους.

Σε ό,τι αφορά στις τιμές του αυτοκινήτου στη χώρα μας, το ανανεωμένο Suzuki Swift ξεκινά από τα 13.350 ευρώ για την βασική έκδοση με το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων των πέντε σχέσεων και από τα 14.780 ευρώ για την έκδοση με το CVT κιβώτιο.

Αντιστοίχως, η για τις τετρακίνητες διαμορφώσεις αφετηρία αποτελούν τα 16.000 ευρώ ενώ το Swift Sport των 129 ίππων προσφέρεται έναντι 21.130 ευρώ.   

Διαβάστε ακόμα:

Τον Οκτώβριο το νέο Suzuki Vitara