Στην Καμπότζη τα Ford Raptor κατασκευάζονται από… πηλό (Video)


Η πιο γήινη έκδοση του επιβλητικού Ford Raptor ανήκει σε δύο πραγματικούς γλύπτες από την Καμπότζη, οι οποίοι δημιούργησαν από πηλό το αγαπημένο τους τετράτροχο.

  • 27/2/2021

Έναν διαφορετικό τρόπο επέλεξαν δύο καλλιτέχνες της… γης στην Καμπότζη ώστε να αποκτήσουν το δικό τους Ford Raptor. Χρησιμοποιώντας τα ίδια τους τα χέρια και ελάχιστα εργαλεία δημιούργησαν ένα γλυπτό, το οποίο ελάχιστα απέχει από το επιβλητικό pickup της Ford.

Οι δύο… γλύπτες ωστόσο δεν αρκέστηκαν σε αυτό, δημιουργώντας και το απαραίτητο εκθεσιακό περιβάλλον στο οποίο μπορεί κανείς να καθίσει και να απολαύσει το Ford Raptor.

Όλα αυτά χρησιμοποιώντας πηλό και χρώμα με το οποίο κατέστησαν ακόμα πιο αληθοφανές το δημιούργημά τους.

Δεν γνωρίζουμε πόσο μπορεί να κοστίζει ένα ολοκαίνουργιο Ford Raptor στη μακρινή Καμπότζη, κρίνοντας παρ’ όλα αυτά από την τιμή του στην ευρωπαϊκή αγορά, η απόκτησή του από έναν κοινό θνητό στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας είναι μάλλον δύσκολη.

Αυτό ίσως να δικαιολογεί την απόφαση των δύο καλλιτεχνών να δημιουργήσουν το δικό του Ford Raptor αξιοποιώντας την τέχνη τους και τις πρώτες ύλες που τους χαρίζει απλόχερα η μάνα γη.