Στην κορυφή των εταιρικών πωλήσεων το Peugeot 3008


Στην πρώτη  θέση των εταιρικών πωλήσεων τερμάτισε το  Peugeot 3008 το πρώτο οκτάμηνο του έτους, γεγονός  που αναδεικνύει την απήχηση του γαλλικού SUV στους επιχειρηματικούς κύκλους της χώρας.

  • 8/9/2020

Την προτίμηση των εταιρικών χρηστών κέρδισε το Peugeot 3008 το πρώτο οκτάμηνο του έτους, τερματίζοντας  στην πρώτη θέση των εταιρικών πωλήσεων στη χώρα μας.

Το διάστημα Ιανουαρίου - Αυγούστου, το Peugeot 3008 κατέγραψε 651 ταξινομήσεις μέσα από το κανάλι των εταιρικών πωλήσεων, επίδοση που του χάρισε την πρώτη θέση.

Μάλιστα, η εξαιρετική πορεία του γαλλικού SUV αναμένεται να συνεχιστεί καθώς η έναρξη της διάθεσης των plug-in υβριδικών εκδόσεών του -οι οποίες μεταξύ άλλων εξασφαλίζουν μηδενική καταβολή εταιρικού φόρου- αναμένεται να ενισχύσουν την παρουσία του στην αγορά των εταιρικών οχημάτων.

Φυσικά δεν μπορεί παραλείψει κανείς χαρακτηριστικά όπως η ελκυστική σχεδίαση και η αποδοτικότητα των πολυβραβευμένων κινητήρων βενζίνης και diesel, στοιχεία που συνέβαλλαν τα μέγιστα για την καταξίωση του Peugeot 3008 σε μια ιδιαίτερα απαιτητική κατηγορία.

Διαβάστε ακόμα:

H πρώτη εμφάνιση του νέου Peugeot 308