Στην τελική ευθεία το νέο Hyundai Tucson


H 4η γενιά Tucson είναι πανέτοιμη για να μας αποκαλυφθεί την ερχόμενη εβδομάδα και να ταρακουνήσει γερά τον ανταγωνισμό.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: HYUNDAI
  • 8/9/2020

Η Hyundai έχει δώσει αρκετά teaser στοιχεία για το νέο Tucson και τώρα προχωρά σε ένα νέο κύκλο δείχνοντας μας το νέο SUV στο τελικό στάδιο των δοκιμών. Αν και είναι ντυμένο με το χαρακτηριστικό καμουφλάζ μπορούμε να διακρίνουμε την πολύ εντυπωσιακή μάσκα και τους νέους προβολείς που θα θέσουν το νέο σχεδιαστικό πρότυπο για τα μελλοντικά μοντέλα της μάρκας.

Μέχρι σήμερα έχουμε δει το Tucson να δοκιμάζεται στο Nurburgring, στην Σουηδία, στις Άλπεις κα. Τώρα, η Hyundai μας δείχνει σε βίντεο τις δοκιμές του Tucson σε διάφορες πίστες της εταιρίας που διατηρεί στην Αυστρία και στην Τσεχία. Οι δοκιμές περιλαμβάνουν υδάτινα περάσματα σε βάθος 20-30 εκατοστών και σε δρόμους με κλίσεις έως 45%.

Όπως και το απερχόμενο μοντέλο έτσι και το νέο θα παράγεται στην Ευρώπη. «Η Hyundai έχει δεσμευτεί να παράγει αυτοκίνητα υψηλής ποιότητας, κάτι που επιβεβαιώνεται από την 5ετή εγγύηση που προσφέρει σιγουριά στους πελάτες μας. Χάρη στις εκτενείς δοκιμές του ολοκαίνουργιου Tucson, οι πελάτες μπορούν να αισθάνονται σίγουροι ότι επιλέγουν ένα αυτοκίνητο που θα είναι ένα από τα καλύτερα και τα πιο αξιόπιστα», λέει ο Andreas-Christoph Hofmann, Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ και Προϊόντα στη Hyundai Motor Europe.

Τέλος να πούμε πως ήδη η Hyundai μας έχει δείξει κάποια σκίτσα και φωτογραφίες για το αμάξωμα και το εσωτερικό του νέου Tucson που θα παρουσιαστεί επίσημα στις 15 Σεπτεμβρίου. Τότε θα μάθουμε και τα τεχνικά χαρακτηριστικά με την γκάμα των κινητήρων να περιλαμβάνει εξηλεκτρισμένα σύνολα. Υπομονή, λοιπόν, για μερικές μέρες ακόμη…