Στις 15 Φεβρουαρίου η αποκάλυψη του νέου μονοθεσίου της Ferrari


Διακοπές τέλος για τη Scuderia Ferrari, η οποία ανακοίνωσε την ημερομηνία αποκάλυψης του νέου μονοθεσίου της με το οποίο και θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της νέας χρονιάς.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ. ΑΡΧΕΙΟ
  • 14/12/2018

Σε ρυθμούς Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Formula 1 κινείται πλέον η Scuderia Ferrari, με την ιταλική ομάδα να γίνεται η πρώτη που δίνει στο φως της δημοσιότητας την ημερομηνία αποκάλυψης του νέου μονοθεσίου της.

Το τελευταίο θα παρουσιαστεί στις 15 Φεβρουαρίου, τρεις ημέρες πριν την έναρξη των χειμερινών δοκιμών στην πίστα της Βαρκελώνης.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Ferrari, Maurizio Arrivabene, η εξέλιξη του νέου μονοθεσίου έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες από μια ομάδα μηχανικών της οποίας ηγείται ο Mattia Binotto.

Οι κινητήρες της Scuderia Ferrari δοκιμάζονται ήδη σε εργαστηριακές συνθήκες, ενώ ορισμένα τμήματα του μονοθεσίου της Formula 1 έχουν περάσει στην παραγωγή.

Ο βαθμός ετοιμότητας της Ferrari, σχεδόν τρεις μήνες πριν την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν, έρχεται σε αντίθεση με τα όσα δήλωσε ο επικεφαλής της Mercedes-AMG Petronas, Τοto Wolf, ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς αποκάλυψε ότι η πρόοδος που έχει επιτευχθεί μέχρι σήμερα στην απόδοση των κινητήρων τους θέτει εκτός στόχων και προγραμματισμού.