Στις φλόγες μια Renault Alpine με διάσημους επιβάτες


Ο γνωστός δημοσιογράφος Chris Harris και ο παλιός γνώριμος από την Formula 1, Eddie Jordan βρέθηκαν σε μία εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση από την οποία ξέφυγαν ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς.

  • 4/2/2018

KEIMENO: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ


Αν και ο συνήθης ύποπτος είναι ο Ηammond από την ομάδα του Grand Tour, φαίνεται ότι και το Top Gear έχει και τα δικά του προβλήματα. Και αυτή την φορά ήταν μάλλον σοβαρά, καθώς μία Renault Alpine A110 που οδηγούσε ο Chris Harris πήρε φωτιά στα καλά καθούμενα και καταστράφηκε εντελώς.

Το περιστατικό έγινε πριν λίγες ημέρες όταν ο Chris Harris έκανε μία βόλτα τον Eddie Jordan στην ειδική SS17 του Ράλι Μόντε Κάρλο. Ξαφνικά το αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες, χωρίς να έχει προειδοποιήσει για τίποτα, και ενώ όλα πήγαιναν καλά και οι επιβάτες το διασκέδαζαν αφάνταστα. 

Ο Harris σταμάτησε άμεσα την Alpine στην άκρη του δρόμου και ευτυχώς και οι δύο κατάφεραν να βγουν έξω χωρίς να έχουν πρόβλημα ούτε με εγκαύματα (φορούσαν φόρμες) ούτε με εισπνοή καπνού. Όσο για το αυτοκίνητο, αυτό όπως βλέπουμε καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ο Chris Charris δηλώνει πολύ στεναχωρημένος έχοντας δει ένα τέτοιο αυτοκίνητο σ' αυτή την κατάσταση. Ο Eddie Jordan από την άλλη είπε ότι ήταν μία πανέμορφη μέρα με ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο, και είναι τόσο κρίμα που τα πράγματα έφθασαν σ' αυτό το σημείο.

Οι αρμόδιοι μηχανικοί της εταιρίας πάντως έχουν πέσει πάνω στο πρόβλημα και προσπαθούν να βρουν την αιτία, καθώς θέλουν να αποφύγουν φήμες και διαδόσεις που θα κάνουν κακό στηνεικόνα ενός μοναδικού αυτοκινήτου που τόσο καιρό ετοίμαζαν και μελετούσαν μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.