Στο Μεξικό το πρώτο κατάστημα της Cupra στον κόσμο


To Μεξικό επέλεξε η Cupra για τη δημιουργία του πρώτου αποκλειστικού καταστήματος Cupra στον κόσμο.

  • 27/11/2019

Τη Λατινική Αμερική και ειδικότερα το Μεξικό επέλεξε η Cupra για τη δημιουργία αποκλειστικού καταστήματός της στον κόσμο.Το νέο κατάστημα Cupra είναι ένας χώρος 300 τετραγωνικών μέτρων με σύγχρονο σχεδιασμό, εμπνευσμένο από τις αξίες της μοναδικότητας, της ποιότητας και των επιδόσεων. Ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει έως και έξι οχήματα ενώ το κατάστημα στελεχώνεται από μία ομάδα τεσσάρων Cupra Masters και ένα διευθυντή πωλήσεων.

Το πρώτο κατάστημα Cupra βρίσκεται στην Colonia Roma, μία από τις πιο πολυτελής περιοχές της πόλης του Μεξικού. Ο χώρος είναι εξοπλισμένος με οθόνες 85 ιντσών και tablets, όπου οι πελάτες μπορούν να ζήσουν μία ψηφιακή εμπειρία διαμορφώνοντας το επόμενο αυτοκίνητο τους. Επίσης ο χώρος περιλαμβάνει και ένα τμήμα Racing όπου θα παρουσιαστεί το αγωνιστικό αυτοκίνητο Cupra TCR καθώς και μία σειρά αγωνιστικών προϊόντων και αξεσουάρ.

Η Cupra δημιούργησε επίσης ένα χώρο με άμεση πρόσβαση στο δρόμο για παραδόσεις νέων αυτοκινήτων και test drives. Τέλος, το κατάστημα Cupra διαθέτει και SEAT Corner όπου εκτίθεται ένα εκθεσιακό μοντέλο της mainstream γκάμας της εταιρείας. Ο σύγχρονος σχεδιασμός του καταστήματος CUPRA συνδυάζει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας που επιτρέπει στους επισκέπτες να παρακολουθήσουν μία επίδειξη εικονικής πραγματικότητας του Cupra Formentor και του Cupra Tavascan Concept. Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να σκανάρουν έναν κωδικό QR ώστε να έχουν πρόσβαση σε πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τη μάρκα.

Η CUPRA στον κόσμο

Μετά από λίγο περισσότερο από ενάμιση χρόνο λειτουργίας, η Cupra πέτυχε ρεκόρ πωλήσεων, φτάνοντας τα 20.600 πωληθέντα αυτοκίνητα μέχρι και τον Οκτώβριο 2019, ποσοστό 78,9% υψηλότερο από την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους. Τα στοιχεία αυτά τοποθετούν την Cupra στον σωστό δρόμο για να εκλπηρώσει τους στόχους της για το τρέχον έτος, οι οποίοι συνίστανται στην ενίσχυση της θέσης της γκάμας μοντέλων της στην αγορά, στην ολοκλήρωση του δικτύου διανομής στα πλαίσια του οποίου δημιουργήθηκαν 243 CUPRA Corners και στην περαιτέρω κατάρτιση περισσοτέρων από 240 Cupra Masters.

Επιπλέον, η μάρκα έχει ως στόχο να ολοκληρώσει την ευρωπαϊκή της επίθεση, όπου η Γερμανία συνεχίζει να είναι η κύρια αγορά Cupra με περισσότερες από 8.700 πωλήσεις, ακολουθούμενη από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία και τη Γαλλία. Η Ελβετία και η Αυστρία επίσης ξεχωρίζουν με τριπλή ανάπτυξη μέχρι στιγμής για το τρέχον έτος. Προς το παρόν, η Cupra επεκτείνει τη διεθνή της παρουσία με το άνοιγμα του πρώτου αποκλειστικού της καταστήματος στο Μεξικό.