Στο νέο «βαφείο» της Lamborghini Urus (video)


H URUS ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΦΙΡΜΑΣ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΙΣ 4.553 ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 8/7/2019

Οι Ιταλοί τρίβουν τα χέρια τους από τα έσοδα που τους αποφέρει η Urus και αυτοί την περιποιούνται ανάλογα κατασκευάζοντας ένα νέο βαφείο στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Sant’Agata. Η νέα μονάδα έχει τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και την πιο μοντέρνα διαχείριση ενώ φυσικά υπάρχουν και πολλές φάσεις όπου επεμβαίνει το ανθρώπινο χέρι, όπως επιβάλλεται σε κάθε υπερκατασκευή, όπως είναι η Urus.

Χαρακτηριστικό της ανάπτυξης των εγκαταστάσεων της Lamborghini είναι η έκταση των εγκαταστάσεων που έχει διπλασιασθεί μέσα σε τρία χρόνια από 80.000 sqm στα 160.000. Για την Urus υπάρχουν τέσσερις τύποι εξατομικευμένων βαφών (95% υδατοδιαλυτές), οι standard, special, matte και Ad Personam και άπειρες επιλογές χρωμάτων. Η ειδική τεχνική βαφής εξοικονομεί το 25% της κατανάλωσης ενέργειας.

Ο Ranieri Niccoli, Διευθύνων Σύμβουλος της Automobili Lamborghini σχολιάζει: «Η νέα εγκατάσταση βαφής ολοκληρώνει το στρατηγικό μας έργο επέκτασης του εργοστασίου για την Urus, η οποία έχει πετύχει την ετήσια παραγωγή 5.000 αυτοκινήτων. Πρόκειται για μια εξαιρετική επιτυχία που δικαιολογεί τη σημαντική επένδυση, η οποία αντικατοπτρίζει επίσης την επιθυμία μας να διαφυλάξουμε την τεχνογνωσία μας, την αύξηση της απασχόλησης στην Ιταλία και την ταυτότητά μας».