Στο νέο, ηλεκτρικό GMC Hummer τα πάντα θα είναι μεγάλα (video)


Από το άνοιγμα της οροφής, μέχρι τις οθόνες στο ταμπλό και τη συνδυαστική απόδοση των τριών ηλεκτροκινητήρων του.

  • KΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 21/5/2020

Μπορεί η επίσημη πρεμιέρα του νέου Hummer που θα κυκλοφορήσει με τα σήματα της GMC να αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού αλλά το ενδιαφέρον για τη νέα εκδοχή των θρυλικών τετρακίνητων εξακολουθεί να είναι μεγάλο. Και φυσικά η General Motors με την επικοινωνιακή της πολιτική φροντίζει να το συντηρεί.

Έτσι πρόσφατα έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser video που δείχνει την ανοιχτή οροφή του νέου Hummer. Φυσικά δεν θα είναι μαλακή αλλά θα υπάρχει ένα σκληρό κομμάτι της πάνω από τον οδηγό και τον οδηγό που θα μπορεί να αφαιρεθεί, καθώς και άλλα αφαιρούμενα τμήματα πιο πίσω.

Παράλληλα στελέχη της General Motors αποκάλυψαν πως το καινούργιο Hummer θα έχει ψηφιακό πίνακα οργάνων 12 ιντσών, ενώ ακόμα μεγαλύτερη θα είναι η διαγώνιος της οθόνης του συστήματος infotainment που θα φτάνει τις 15 ίντσες.

To καινούργιο Hummer, θα είναι έτοιμο το φθινόπωρο του 2021, ενώ η General Motors θα χρησιμοποιήσει σε αυτό την πιο σύγχρονη τεχνολογία που έχει στη διάθεσή της. Όπως τη νέα μπαταρία τεχνολογίας Ultium με δυνατότητα φόρτισης 800 Volt και ισχύ φόρτισης μέχρι και 350 kW. Οι τρεις ηλεκτροκινητήρες θα αποδίδουν 1.000 PS και θα μπορούν να επιταχύνουν το (πολύ) βαρύ ημιφορτηγό από στάση έως τα 100 km/h σε μόλις 3,0 sec.