Στο «σφυρί» η Ford Mustang Bullitt του Steve McQueen


ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ FORD MUSTANG ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ STEVE MCQUEEN ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ “BULLITT” ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΣΟΙ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2020 ΣΤΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ KISSIMEE ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 15/8/2019

Τον νέο ιδιοκτήτη της αναζητά η διασημότερη Ford Mustang όλων των εποχών. Ο λόγος για το εμβληματικό muscle car που πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Steve McQeen στην κινηματογραφική ταινία Bullitt, προσφέροντας μερικές από τις πλέον εντυπωσιακές σκηνές καταδίωξης.

Η δημοπρασία του αυτοκινήτου πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2020 και σύμφωνα με τις αρχικές προβλέψεις, η αξία του πρόκειται να καταρρίψει κάθε προηγούμενο ρεκόρ στην ευρύτερη κατηγορία των muscle cars.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι η ακριβότερη Ford Mustang που έχει πωληθεί μέχρι σήμερα άλλαξε χέρια για 2,2 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η αξία του πολυτιμότερου muscle car -μια Plymouth Hemi Cuba Convertible του 1971- αγγίζει τα 3,5 εκατομμύρια δολάρια.

Δεδομένης της  κατάστασης του αυτοκινήτου αλλά και της μοναδικότητάς του, η Ford Mustang του Steve McQeen πρόκειται να σπάσει το φράγμα των 5 εκατομμυρίων δολαρίων. Η δημοπρασία του αυτοκινήτου θα πραγματοποιηθεί από την Mecum, η οποία ειδικεύεται στα αμερικανοθρεμένα muscle cars.