Στο «σφυρί» το κράνος του Felipe Massa – Τα έσοδα θα πάνε στο σωματείο «Ελπίδα»


Πρόκειται για αντικείμενo που είχε στη συλλογή της η πρόεδρος του σωματείου «Ελπίδα» κα. Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Δείτε τη μεγαλύτερη προσφορά που έχει γίνει.

  • 7/4/2023

Εδώ και λίγα 24ωρα τρέχει μια μεγάλη ηλεκτρονική δημοπρασία μέσα από το creaid.comμε τα έσοδά που θα συγκεντρωθούν να πηγαίνουν στο ίδρυμα «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» για τη στήριξη παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες.

Η δημοπρασία θα ολοκληρωθεί στις 9 Απριλίου και τα αντικείμενα τα οποία έχουν βγει στο «σφυρί» προέρχονται από την προσωπική συλλογή τής προέδρου του ιδρύματος κα. Μαριάννας Βαρδινογιάννη. 

Τα αντικείμενα έχουν παραχωρηθεί από διάσημες προσωπικότητες του αθλητισμού, της πολιτικής, της showbiz, κ.α. ενώ ανάμεσα σε αυτά υπάρχει και το κράνος του πρώην πιλότου της Formula 1, Felipe Massa. Μέχρι στιγμής το κράνος του Βραζιλιάνου, το οποίο είναι υπογεγραμμένο από τον ίδιο, έχει δεχθεί 6 προσφορές με τη μεγαλύτερη να είναι τα 600 ευρώ. 

Στην ίδια δημοπρασία είναι διαθέσιμο και ένα υπογεγραμμένο καπέλο του Fernando Alonso από την εποχή που αγωνιζόταν στη McLaren.

Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν η κα. Βαρδινογιάννη είχε βρεθεί στο Μονακό για αγώνα της Formula 1 και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με πολλούς πρώην και νυν οδηγούς του κορυφαίου μηχανοκίνητου σπορ. Μάλιστα το 2019 είχε διοργανωθεί ποδοσφαιρικός αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο γήπεδο Luis ΙΙ όπου συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι Mick Schumacher, Carlos Sainz Jr και Charles Leclerc.

Δείτε όλα τα αντικείμενα της δημοπρασίας πατώντας εδώ.